A rasszizmus legújabb formája: a mosolygás!

Mély levegő, kedves Olvasók: mostantól fehér embereknek tilos a mosolygás, mert az a faji felsőbbrendűség burkolt kifejezése. Az amerikai baloldal azután hozta meg ezt a döntést (ugyanis ők szabályozzák, mit csinálhat a társadalom és mit nem) hogy meg kellett magyarázniuk, miért kötöttek bele egy bő héten keresztül egy tizenéves fehér gimnazistába, akinek egyetlen bűne az volt, hogy mosolygott.

A rendkívül fontos történetről a magyar újságolvasók is értesülhettek, hiszen például az Index sietett főhírként hozni, nehogy már lemaradjunk a haladás legújabb híreiről. Felkerült ugyanis a netre egy videó, amelyen – a baloldali kamuhír-ügynökségek interpretációjában – egy Trump-párti középiskolás csoport látható, amint becsmérelnek és szidalmaznak egy tisztességben megőszült, indián (bocsánat, bennszülött) öregurat, aki törzsi dobján játszik. Az indiánhoz legközelebb álló fiatalember ráadásul mosolygott is, ami felháborító. A baloldali újságírók, nyilván a társadalom rendje iránti önzetlen féltésből, nyilvánosságra hozták a fiú, Nick Sandmann nevét, lakcímét, minden elérhetőségét, közkeletű szóval doxxolták, amire a csőcselék rögtön ugrott is, és a család számos életveszélyes fenyegetést kapott.

Hírdetés

Mindeközben egyébként egy New York-i buzibárban egy tízéves, lánynak öltöztetett „drag queen” fotózkodott egy anyaszült meztelen buzeránssal, de ezzel nincs semmi baj, ez nem sérti a társadalmi normákat. Ugyanígy a fehérek kiirtására felszólító transzparensek a Womens March felvonuláson. Ezekre kár is szót vesztegetni, ennél fontosabb, hogy egy fehér tizenéves el merészelt mosolyodni.

Az Index becsületére legyen mondva, hogy tengerentúli hitsorsosaikkal ellentétben lehozták a történet folytatását is. Előkerültek ugyanis újabb videók, amelyből kiderült, hogy a balos narratívából természetesen egy szó sem igaz. A Kentucky állambeli Covington Catholic High School diákjai kulturáltan és fegyelmezetten, senkivel sem kiabálva látogatták meg a washingtoni Lincoln emlékművet, amikor szembetalálkoztak – vigyázat, sztereotip fordulat – a Black Hebrew Israelites nevű szélsőséges politikai szervezet négy néger aktivistájával, akik káromkodni és fenyegetőzni kezdtek a diákok Make America Great Again sapkái láttán. Nekik szóltak vissza többen is.

Ekkor lépett közbe az indián, Nathan Phillips, állítása szerint azért, hogy a helyzetet kibékítse. Furcsa módszert választott, ugyanis odaállt a fiatalember elé, mégpedig igen kényelmetlen közelségbe, és verni kezdte a kezében tartott indián dobot, miközben kántálásba kezdett. A videó alapján nyilvánvaló, hogy provokálni próbálta a fiút, hátha meglöki vagy eltolja. Sandmann azonban nem vette fel, csak mosolyogva nézte az óbégató, furcsa öregurat. Hát ezen pöccentek be annyira a balosok, hogy a vérét kívánták.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »