Bayer Zsolt: Klasszikus

Bayer Zsolt: Klasszikus

Lássuk előbb az arrafelé etalonnak számító, klasszikus, teljesen érdektelen, igazi libsi, pöcsveregető, belterjes, szar cikket – honnan máshonnan, hát a 444-ről!

Simicska Lajos és Orbán Viktor után újabb magyar, Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke is felkerült a Politico Europe a legbefolyásosabb európai közszereplőket díjazó „Politico 28” listájára.

A Politico 2015-ben Orbán Viktort nevezte Európa legmeghatározóbb figurájának, miután a magyar határ lezárásával nekiment a hidegháború utáni politikai rendnek. Orbánt ezen a listán „konzervatív bomlasztóként” jellemezték.

Pardavi most szintén a bomlasztók közé került a listán, Jeremy Corby, a német-török Ali Can, a dán Mattias Tesfaye, az ír Mary Lou McDonald, a görög Eleni Touloupaki, az osztrák Herbert Kickl, a belga Mishcaël Modrikamen és a román Mihai Sora társaságában.

Hírdetés

Tavaly Simicska Lajos került fel a listára Magyarországról.

A 28-as listát idén amúgy Matteo Salvini, Olaszország fasiszta belügyminisztere vezeti.”

És ezek után vessünk egy pillantást az utolsó mondatra, és szögezzük le, jó hangosan: akit ti lefasisztáztok, lenáciztok, antiszemitáztok, azokról eo ipso tudni lehet, hogy rendben vannak és jó fejek. Mára belőletek meg Brüsszelből lett a régi Moszkva: csak arra kell figyelni, mit pofáztok, és annak ellenkezője az igazság. Ugyanis tőrőlmetszett, bolsevik gazemberek vagytok. De nyugi! Már nem tart sokáig…

Bádog – Bayer Zsolt – blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »