Izraeli tudósítót futamítottak meg Berlin Neukölln nevű negyedében Mutti meghívottjai

Izraeli tudósítót futamítottak meg Berlin Neukölln nevű negyedében Mutti meghívottjai

Az izraeli KÁN hírszolgálati hálózat európai tudósítója Berlin Neukölln negyedében a járókelők Brexitről alkotott véleményét szerette volna megtudakolni, ám a német főváros leginkább migránsfertőzött településrészében a bejelentkezés héber szavainak hallatán rátámadtak az izraeli tévésekre, majd robbanó petárdát is dobtak feléjük. Az esetről a tudósító twitteres csiripelése alapján beszámoló Má’áriv című újság „csupán” azt hallgatja el, hogy a támadó fiatalok nem németek voltak.

Antonia Jámin, az izraeli KÁN hírszolgálati hálózat tudósítójára pirotechnikai eszközt hajítottak Berlin leginkább migránsfertőzött Neukölln nevű negyedében, azaz a főváros VIII. kerületében. Az élő adásban bejelentkező tudósító felé néhány, hallhatóan nem németül beszélő fiatal közelített, majd elkezdték megzavarni a tudósító és az operatőr munkáját. A tudósító kezdetben megpróbálta rávenni a fiatalokat, hogy ne zavarják a munkájukat, mire az egyik lángot is vető pirotechnikai robbanóeszközt hajított feléje.

Az izraeli tudósító látta, hogy komoly veszélybe került, s e szavakkal fejezte be a közvetítést: „Úgy látom, hogy Berlin Neikölln nevű negyedéből nem lehet közvetíteni héberül anélkül, hogy ne zavarnák meg a tudósító munkáját, s ne dobnának rá robbanóeszközt”. Az idézett szavak után Jámin Antónia és az operatőr a helyszínről futásnak eredt.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »