Megállj, a Soros-karavánnak!

Megállj, a Soros-karavánnak!

Történt, hogy a Guatemalából, Hondurasból és Nicaraguából indult migráns-karavánokról kiderült, hogy balos, Soroshoz köthető szervezetek bujtogatják és támogatják őket az indulásra (miért is nem
lepődöm meg ezen?!).

Egyik vezetőjük kijelentette, hogy minden körülmények között áttörnek a mexikói-amerikai határon, kerül, amibe kerül. Erre válaszolt az Egyesült Államok elnöke is, aki a világ egyik legnagyobb, legütőképesebb, technikailag legfelszereltebb hadseregének adhat ki parancsokat, ha akar: amint azt látom, hogy kövekkel, bármivel elkezdik dobálni a határőreimet, katonáimat, azonnal tűzparancsot adok ki.

Tiszta beszéd! Végre!

De nézzük Európát! Ahogy azt több európai biztonsági szakértő is megfogalmazta: előbb-utóbb lőni kell, ha valaha meg akarjuk állítani az inváziót! Kérdés csak az, hogy európai vezetőink akarják-e? Mindenesetre az bíztató, hogy a világ egyik vezető hatalmának irányítója azt mondta, hogy: ÁLLJ!

Hírdetés

Utóirat: mióta Donald Trump megtette bejelentését, a közép-amerikai Soros-migránskaravánok több ezer résztvevője kért menedékjogot Mexikótól és leállt a további masírozással az Egyesült Államok felé.

Ki tudja, miért?!

Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »