Soros György viselt dolgairól az “idealista” fiataloknak

Soros György viselt dolgairól az “idealista” fiataloknak

Hazánkban  még ma  is  rengetegen vannak, akik  vagy nem ismerik Soros viselt  dolgait, vagy semmi igazságérzetük nincs.  Az  előbbiek sorába tartoznak az igazságot kereső fiatalok, a  másodikba azok, akik úgy vélik, a  pénzért mindent szabad sőt meg kell tenni.  A bedőlt fiatalok a  megtévesztettek, az utóbbiak  bűnsegédi bűnrészesek, minden  bűntudat nélkül.

Ki is Mr. Soros?

1/  A kis Soros tizenéves korában  lelkesen segítette a   nácikat a  zsidók kifosztásában 1944/45-ben a  német megszállás alatt.. Kérdezték, van e  lelkiismeret furdalása. Nincs, mondotta, mert ha én nem csinálom, csinálja más.  Nagyon “eredeti”  erkölcsi felfogás.

2/ Ragadozó természetét  nyugaton sem vesztette  el, sőt ott jött meg az étvágya. Nem  tudni, kitől kapta az induló tőkét, de nagy pénzekkel kezdett játszani.

3/ Az 1997-es ázsiai  pénzpügyi  krízis idején  a  maláji  miniszterelnök, Mahathir bin Mohamad  azzal  vádolta  meg  Sorost, hogy spekulációjával tönkerette pénzüket.

4/  Thailandban  is garázdálkodott  és kiérdemelte  a “gazdasági háborús bűnos”  nem túlságosan megtisztelő címet.

5/  Az  Egyesült Királyságban úgy ismert, mint  aki tönkretette a Bank of  Englandot.  Ugyanis Soros  azzal idézte  elő az angol pénzügyi krízist, hogy  tíz (10) milliárd fontot  dobott a  piacra (honnan  vett  ennyi pénzt???) . Ezzel a font sokat vesztett értékéből. Soros  ebből az “üzletből” egy milliárd dollárt tarolt. Igaz, sok  angol kisember   vesztette el a pénzét az állam mellett.

Hírdetés

6/  Ugyancsak “persona non grata” Oroszországban is, miután a  rubelt is  eredményesen megtámadta. Az orosz kormány nemzetközi  elfogató parancsot adott ki  ellene.

7/  Óriási rablott vagyona  elképesztő hatalmat adott a  kezébe.  Lelkiismeretlen garázdálkodásai révén az EU vezetői között is  igen  népszerű. Eddigi jelek szerint   feltételezhető,  óriási pénzekkel vagy  zsarolással  hallatlan  befolyásra tett szert

az EU vezetői között  Mint államfőt  fogadják, meghallgatják és parancsait láthatóan vakon teljesítik. Valószínűleg az ő megrendelésére vadul, hazugságokkal támadják  hazánkat a Cseheket. Szlovákiát és Lengyelországot.

8/    Európa lakosságát, azaz a  fehér fajt, tehát minket is. ki akarja irtani.  Nem ő kezdte ezt a  “nemes”  munkát, de lelkesen  folytatja és számolatlan dollár milliókkal támogatja egy teljesen idegen kultúrájú, agresszív, militáns  vallású nép  millióinak Európába  szállítását.

9/  Számtalan NGO-t pénzel a  világon, persze hazánkban is.  Emberei mindenhová beférkőznek és terjesztik befolyását és az “Open society” hazugságát. Jó  példa erre az általa pénzelt  budapesti egyetem  rektora Michael Ignatieff úr. A kanadai ellenzéki liberális pártnak volt az elnöke. “Eredményes” munkája nyomán elvesztették a  választást, mire lemondott. Akkor  kapta Soros úrtól a  CEU rektorságát, az  egyetemmel együtt.

10/  Soros úr és hasonszőrű bűntársai ügyesen készítették elő az Európát  megsemmisítő inváziót: Az  antibébi tablettával kezdődött, az abortusz  engedélyezésével és az ”egyke vagy egyse” divatbahozásával végződik. Ennek következtében Európa népei erősen fogynak, tehát a termelt javak  FOGYASZTÁSA is erősen csökken. Mivel a  nagytőkének fogyasztókra van szüksége a gazdaság évi 2-4 százalékos növekedéséhez,  válogatás nélkül  importál,  munkára alkalmatlan, csak szaporodásra és erőszakra  specializált tömegeket.

Soros úr viselt  dolgairól rengeteg  cikk jelent  meg az Interneten. Csak pötyögtesd be a  nevét a Google keresőbe, nagyon sok angol nyelvű cikket találsz.  Olvasásra ajánlom a  rövidesen megjelenő Dr Pordány László cikkét, hogyan  befolyásolta Soros a  kanadai választásokat. Az USA sem marad  el, ott is  feljelentették a  választásokba való törvénytelen beavatkozás miatt. A Kongreszsusban ülő emberei viszont csak az oroszok állítólagos, bizomyíték nélküli  beavatkozását kürtölik szét a  világon…

Ezért a bűnözőért visznek ki benneteket az utcára? Talán jobb volna, ha az  elszakított területeken élő magyar testvéreink elnyomása ellen  tiltakoznátok a tüntetésetekkel.

Vígh Mátyás/ Magyarody  Szabolcs


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »