Svédországban esélyt sem hagynak a homoszexuális-propaganda kikerülésére

Svédországban már olyan szintre jutott a liberális őrület, hogy utcai szexrajzokon érzékenyítik a népet a színes bőrű betolakodókkal folytatandó homoszexuális kapcsolatra, és nem is ez az első alkalom, hogy a skandináv ország minden korábban elképzelhetetlen határt átlép. A megdöbbentő svédországi aberrációról az unzensuriert.at független osztrák hírportál számolt be.

A cikk kiemeli, hogy a svédországi progresszió mindig évekkel mások előtt járt a szocialista és kultúrmarxista társadalomérzékenyítés miatt, és a kiemelt témák között napirenden van a népesség homoszexualizálása is. Bizonyos mértékben már az óvodákban megkezdik ezt, aztán fokozatosan adagolják az ideológiát az általános iskolásoknak, akiket már tíz évesen az anális közösülés előnyeire oktatnak. A trendet folytatva, immár a svédországi metrómegállókban hirdetik nagy képeken a szexualitás „modern” módját: közösülő homoszexuális férfipárokat ábrázolnak a nyilvánosságnak szánt oktató-nevelő rajzok. Még pontosabban: egy feltűnően közel-keleti küllemű férfi folytat aktust egy másik, feltehetően szintén idegen kontinensfoglaló férfival. Hiába, érzékenyíteni kell a szörnyen fasiszta svédeket az új jövevények kultúrájára, életmódjára.

Nem kell azonban aggódni, ennek is megvan persze az előzménye. Egy korábbi brosúrában, amelyet Szexuális egészség és jogok Svédországban címmel adott ki az RFSL, a svédországi LGBTQ-jogokért küzdő civil szervezet, az LGBTQ bevándorlókat tájékoztatják a szexualitásra vonatkozó törvényekről, a nemi úton terjedő betegségekről és az egészségügyi ellátás lehetőségeiről. Ebben már azzal is eleget foglalkoznak, miként tehet például egy fehér, európai férfi a bevándorló férfiak örömére. A kiadványt szerencsére gazdagon illusztrálták is.

Hírdetés

A rendkívül haladó Svédországban egyébként is különleges hagyománya van a visszataszító ábrázolásoknak, a mostani kampányhoz hasonlóan, korábban szintén metróállomáson bukkantak fel náluk az alsóneműt viselő, menstruáló korcsolyázónőket ábrázoló rajzok.

És mielőtt legyintenénk, hogy Svédország messze van tőlünk, érdemes felidézni a liberális társadalommérnökösködés Magyarországon is egyre tevékenyebb „civiljeit”, akik folyamatosan próbálják az embereket érzékenyíteni a migránsok befogadására, a genderideológiára és mindenféle képzelt szexuális identitások jogaira.

unzensuriert.at – 888,fu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »