A főépítész lopásnak tartja a Sámándob újraépítését

A főépítész lopásnak tartja a Sámándob újraépítését

Eddig is csak sok pénz lehívására szolgáló alibi volt a Sámándob, és az újraépítése is „milliárdos lopás” Sárkány Sándor főépítész szerint. Amit a milánói expón kiállított, Karcagra nemrég hazahozott épülettel jelenleg művelnek, az értelmetlen – tette hozzá.

„Én, aki terveztem az épületet, nyilván azt kellene mondanom, hogy építsék újra. De én nem szeretném, ha újraépítenék. Egy az, hogy rengeteg mocskot raktak erre az épületre, rengeteg pénzt vittek el jogtalanul, és nagyon szeretném, ha nem használnák alibinek tovább ezt a dolgot” – mondta el Sárkány Sándor a Hír TV Célpont című műsorának.

Hírdetés

A látványossághoz közműveket is építenek közpénzből. Mint a Célpontban elhangzott, akár egymilliárdot is spórolhat vele, aki itt hotelt akar építeni. 

Nemrég beszámoltunk arról is, hogy a műsor igyekezett szóra bírni a karcagi polgármestert, de Dobos László inkább bezárta a városháza mosdójába a riportert. A televízió munkatársát végül a stábnak kellett kiszabadítania, miközben a településvezető dohányozni ment az udvarra. Válaszadásra végül ott sem sikerült rábírni Dobost.

A pavilon felépítésére kétmilliárd forint ment el, a bontásra és hazaszállításra pedig eddig 650 millió forint. 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »