Dobjon el mindent: fideszes bérnyugdíjasok koszorús húzóskocsit raktak Szűz Mária szobrához Vona Gábor miatt

Dobjon el mindent: fideszes bérnyugdíjasok koszorús húzóskocsit raktak Szűz Mária szobrához Vona Gábor miatt

Ha azt hiszi, hogy most vicceltünk, sajnos a válaszunk az, hogy

nem.

Ugyanis a szegedma.hu beszámolója szerint tényleg volt néhány tucat résztvevő, aki hivatalosan a politikai gyűlöletbeszéd ellen akarta felemelni a hangját azzal, hogy közben maga is ezt követte el a Jobbik elnöke ellen – már megint.

Nyugdíjas polgárháború lesz? Először is, a félreértések elkerülése végett, akinek nem inge az alábbi bejegyzés, az ne…

Közzétette: Vona Gábor – 2017. július 22.

Az ugyanis mindenkinek egyértelmű, aki elolvasta Vona írását a nyugdíjasokról, hogy a most zajló lejáratókampány a gyökerektől egészen a lombkoronáig egy egyszerű hazugságra épül, amit kizárólag azok hisznek el, akik nem látták az eredeti szöveget. Az érintettek közül pedig kevesen interneteznek, tehát hisznek a Fidesz újságjainak, tévéinek, rádióinak.

A szürreális megmozdulásról azt lehet tudni, hogy egy Dobák Lászlóné nevű asszony szervezte, és hogy azon (micsoda meglepetés!) ott volt Nógrádi Tibor, a Fidesz szegedi alapszervezetének elnöke is. Azt viszont már hiába tudni, felfogni percről perce elkeserítőbben nehezebb, hogy végül

Hírdetés

miért került egy felkoszorúzott húzóskocsi a Szűzanya szobra elé, és hogy ezt most így tényleg, hogyan, de miért, de nemár.

Mert lehet arról bővebben elmélkedni -és valószínűleg fogunk is-, hogy milyen aljas kihasználása ez a nyugdíjasoknak, mégis, a szekunder szégyenérzet olyan erősen, mondhatni ütvefúrói mivoltát is levetkőzve, már-már kisiklatott gyorsvonatként bombázta szét az agyunkat és reményeinket arról, hogy valójában ilyen nem történet meg, hogy azt már tényleg nehéz szavakba önteni.

És igen, ott van:

Mindenesetre az önmagában rettenetesen aranyos és szomorú, hogy a résztvevők a választási kampány „sértések és megalázások nélküli lezajlását” szeretnék, téve ezt kimondottan egy olyan párt ernyője alatt, ami

  • felvásárolta szinte a teljes hazai médiát
  • azért, hogy lebuzizzon benne családapákat
  • kémeket küldjön politikusokra
  • íróasztalnál kitalált történetekkel ugrasszon egymásnak társadalmi csoportokat
  • és hogy az ezekért járó bírságokat röhögve fizesse ki az adóforintokból.
  • A megbocsájtás és az ítélkezés az Isten dolga, viszont ők nem felejtenek – mondta a főszervező hölgy, aki ezek alapján teljesen biztos, hogy nem olvasta el Vona Gábor írását. Mert ha olvasta volna, akkor tudná, hogy nem létező dolgot ítélt el. Ennek szándékosságát pedig a világért sem feltételeznénk azokról, akik templomkertbe járnak tisztességes politikai kampányt követelni.


    Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »