Levegőbe kellett lőnie a kiérkező rendőröknek Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely kertvárosi részében vasárnap délután csak lőfegyver használatával tudtak megfékezni a rendőrök egy őrjöngő férfit lakásában.

Hírdetés

A Kisalföld.hu a szomszédok beszámolójára hivatkozva azt írja, először mentőt hívtak az öngyilkossággal fenyegetőző illetőhöz, de a kiérkezők nem tudták lenyugtatni, így rendőri beavatkozásra volt szükség. A járőrök a többlakásos házba lépve fültanúk szerint egyszer csak azt üvöltötték, hogy „tegye le a késeket”, majd egyikük elsütötte a szolgálati fegyverét. Vélhetően ennek köszönhetően sikerült lefegyverezni a férfit, akit egy szegedi kórházba szállítottak, ahol a lap szerint rendőrök őrzik kórtermét.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást egy vásárhelyi férfivel szemben. A férfit az ügyészség őrizetbe vette, kihallgatása tart, az előzetes letartóztatásának indítványozásáról 72 órán belül születik döntés.

Van segítségHa Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu weboldalt!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »