9. Alaptörvénymódosítás

A történelemben a sorsdöntő szembenállások ritkán közelítik meg a fekete-fehéret, ma azonban az európai kultúrkörben ezt láthatjuk. Egyik oldalon a globalizmus, az abnormalitás, az embertelenség, a genderőrület, a hagyományok módszeres szétzúzása, a migrációs emberkísérlet a kevert fajú Európa megteremtésére, a másik oldalon a görög filozófia, a római jog és a keresztény erkölcs alapján kialakult, kölcsönösségre, igazságosságra és méltányosságra épülő kultúra megőrzésének igyekezete, a normalitás,  élet- és identitásvédelem. Egyik oldalon militáns halálbüntetés ellenesség és abortuszpártiság (értsd: a többszörös gyilkosnak joga van az élethez, az ártatlan, akár életképes, de még meg nem született csecsemőnek nem.) másik oldalon korrekt büntetőpolitika és a magzatgyilkosság elítélése. (Előbbiek pozíciói annyira erősek minden szinten, hogy a konzervatív erők sokfelé nem merik felvállalni az életpárti törvénymódosításokat elvi hozzáállásuk dacára.) Egyik oldalon a homoszexualitás és más szexuális devianciák kultusza, másik oldalon a család és a házasság szentségének védelme. A sor még hosszan folytatható.

A nyugat-európai országok politikai elitjein belül szinte kivétel nélkül a globalisták dominálnak, kelet- és középeurópában a normalitás erői még döntő pozícióban vannak, de erejüket fokozatosan őrölik fel a globalista hálózatok, a fősodratú médiától, az álcivil kommandókon át a közösségi fórumoknak mondott háttérhatalmi eszközökig.

Hogy ezek a zömmel informális erők micsoda társadalmi hatással bírnak, arra jó példa mindaz, ami ma Lengyelországban történik. El tudtuk volna képzelni tíz éve, hogy ebben a mélyen katolikus országban szakrális kisugárzású szobrokat gyalázzanak vagy miséket zavarjanak meg szélsőbalos tüntetők egy életelvű alkotmánybírósági döntés nyomán? 

(Augusztusi fotó – az LMBTQXYZ nevű perverzió-kultuszszekta II János Pál szobrát ékítette harco zászlajukkal)

Aligha.

Hírdetés

Magyarországon se sokkal jobb a helyet. A Jobbik elveinek feladásával és a magyarság ellenségeivel való klikkérdekű kiegyezéssel felszámolta saját morális létalapját, szavazóinak nagy része elhagyta a pártot, de akik maradtak, minden erejükkel azon vannak, hogy 2022-ben egy globalista kormány kerüljön hatalomra, melynek vezető ereje, a Gyurcsány-párt nyíltan pálcát tör az Európai Egyesült Államok víziója és a maradék magyar szuverenitás felszámolása mellett. E párt aktivistái együtt vonultak 2018 decemberében a lengyelországihoz hasonló, nyíltan keresztény és magyarellenes, gyűlölködő, romboló, gyújtogató „antifa” csürhével.   

A globalista kolbász betöltve, ahogy Orbán Viktor mondotta.

A Fidesz igyekszik hadállásait erősíteni minden fronton. A minap a 9. alkotmánymódosítást nyújtotta be Varga Judit igazságügyminiszter a Magyar Országgyűlésben. Ez elsősorban megfogalmazásokat finomít, jogi kategóriákat pontosít, részletez. (A szöveg itt érhető el: https://www.parlament.hu/irom41/13647/13647.pdf)

Legtöbb vitát a családdal kapcsolatos új megfogalmazás váltotta ki. Hadd idézzük: „(1) Magyarország védi a házasság intézményét, mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot, mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.”

Olyan kort élünk, amikor a globalista erők az anya és apa szavakat is fekete listára igyekeznek tenni és több országban már csak szülő 1 és szülő 2 szerepel hivatalos dokumentumokban. Ebben a beteg korban politikai bátorság kell ahhoz, hogy alaptörvényi szinten rögzítsenek egy evidenciát. A kormányban és a mögötte álló többségben megvan a bátorság a normalitás védelméhez. 2022-ben pedig eldől, hogy milyen úton halad tovább az ország: a nemzetelvű önépítkezés vagy a módszeres önfelszámolás útján.

 

Borbély Zsolt Attila

 

Az eredeti szöveg a Székely Hírmondó számára készült, ez a hosszabb változat.


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »