7 szuper ajándékötlet télire

7 szuper ajándékötlet télire

Úgy néz ki, még jó pár hétig velünk lesz a tél, így nem árt felkészülni erre testileg-lelkileg. Hogy egy kis örömöt is csempésszünk a rideg, zimankós időre, összegyűjtöttünk 7 szuper téli kelléket, amiket akár magunknak is megvehetünk, de ajándékba is adhatunk, esetleg promóciós célokra is felhasználhatjuk őket. Lássuk!

Mivel senki sem szeret fázni, egy kötött sapkára mindenképpen szükség van télen. Ma már nagyon divatos változatokat is beszerezhetünk, például a polokozpont.hu Sapka, sál, kesztyű kategóriájában többféle színben és méretben is elérhetők a fejfedők. A férfiak számára sok beanie sapkát találunk itt, vannak köztük pomponosak is, ami most igen trendi. Mindegyik logóztatható, így akár promóciós ajándékként is megállják a helyüket, de figyelmességünk jeléül párunknak is ajándékozhatunk egyet. 

Természetesen a sapka sállal együtt az ideális, hiszen a nyakmelegítőre is szükség van télen. Ugyanolyan anyagból készültet érdemes választani, és erre is kérhetünk logót. Nagyon divatosak manapság a csősálak, ezeket akár sapkaként is lehet használni, síeléskor ideálisak.

A kesztyűt sokan nem szeretik, pedig akinek a szél gyakran kifújja a kezét, annak kötelező darab! Manapság már kaphatók olyan kesztyűk, amelyeket kimondottan úgy terveztek, hogy az érintőképernyős telefont is tudjuk velük használni. A polokozpont.hu oldalán kapható ez a típus fekete, kék és szürke színben is. Rendkívül bársonyos tapintású, anyaga 100% akril. Férfinak és nőnek is hasznos ajándék lehet egy touch kesztyű.

Hírdetés

Bár a téli ruhatár kellékei között elsősorban a kötött sapkának van helye, sokan még a hideg időben sem válnak meg szeretett baseball sapkájuktól. Akik inkább kocsival járnak dolgozni, nincsenek kint sokat a hideg levegőn, egy baseball sapka is elég lehet fejfedőnek. A logóztatással ezt is egyedivé lehet tenni. Mivel kedvező áron beszerezhető, hasznos ajándék lehet akkor, ha egyszerre több dolgozót, ügyfelet szeretnénk meglepni valamilyen aprósággal. És ami előnye még: nyáron is használható!

Igazán igényes ajándék lehet egy meleg polárpulcsi is. Bizonyos munkakörökben egyébként is előírás, hogy a dolgozók viseljenek egyenruhát, a hideg időben pedig a pulóver is kiegészítheti az öltözetet. Ennek a ruhadarabnak a hátuljára is kérhető embléma, logó, minta.

A ruhadarabok mellett vannak további praktikus ajándéktárgyak is, melyek esetében nem kell attól tartani, hogy nem a megfelelő méretet választjuk ki. Ilyen hasznos kellék például a termosz, amelyben forró italok tárolhatók. Télen nagyon jólesik mindenkinek egy csésze meleg tea, netán egy erős kávé, így a termosznak sokan örülnek. Logózva ez is személyre szabott ajándék lehet.

Még egy klasszikust ajánlunk figyelmedbe, ez pedig a bögre. A termosz mellé is adhatjuk, de csak úgy külön is. Érdemes ezt is feliratoztatni, esetleg egy képet kérni rá. Akár céges ajándékként jön szóba a bögre, akár a párodnak vásárolnál egyet, mindenképp jól döntesz, ha meglepetésnek ezt választod.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »