57 rajongót vezettek ki az Arénából, a Bikini gitárosával sem kivételeztek

57 rajongót vezettek ki az Arénából, a Bikini gitárosával sem kivételeztek

Nem mindennapi történetről számolt be a közösségi oldalán Lukács Peta.

Kirakták a biztonságiak a Tool kedd esti koncertjéről Lukács Péter Petát, a Bikini gitárosát, számolt be a zenész közösségi oldalán. A Tool koncertnek volt egy külön szabálya, éspedig, hogy a nézők nem videózhatnak a koncerten, ezt szegte meg a biztonságiak szerint a gitáros, aki egy videóban mesélte el, hogy mi történt valójában.

Hírdetés

„Pont egy szünetszerű része volt a koncertnek, ezért úgy voltam vele, hogy megnézek egy videót, amiben elmondják, mi az álláspontja a zenekarnak a videózással kapcsolatban. Ahogy néztem ezt a YouTube-videót, egyszer csak érzem, hogy valaki óvatosan megkopogtatja a vállamat, látom is, hogy egy biztonsági őr az, aki közli, hogy fáradjak vele. Mondom, miért? Azt mondja, látja, hogy videózok. Mondom igen, és mutatom neki a telefonomat, hogy egy YouTube-videót nézek gyorsan arról, hogy miért nem szabad ezen a koncerten videózni. Azt mondja, éppen ezért menjek vele…” – idézi a Blikk a zenész beszámolóját, aki hiába bizonygatta, hogy nem szegte meg a szabályt, így is kirakták.

A Bikini zenésze hozzátette: a szervezők ezt követően sem voltak hajlandóak belenézni a mobiljába, egyszerűen kitessékelték, így ha esetleg valóban videót készített volna, azt már fel is tehette volna a netre, mivel nem kobozták el tőle a szerintük felvett anyagot.

A HVG beszámolója szerint egyébként összesen 57 embernek kellett elhagynia a progresszív metálzenekar koncertjét, mert a banda kérése ellenére elővették a koncert alatt a telefonjukat. A koncertlátogatók szerint a biztonsági szolgálat túlreagálta sok esetben a helyzetet, és indokolatlan esetben is kivezettek, vagy kivezetéssel fenyegettek olyanokat is, akik akár csak a pontos időt nézték meg a telefonjukon.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »