5 millióan a “vírusdiktatúra” ellen

5 millióan a “vírusdiktatúra” ellen

Gődény doktor és vírusszkeptikus társasága nem nyugszik, és a milliós büntetések, az ellene indult eljárások ellenére is tüntetést szervezett. Igaz, végre megvárta, amíg ezt jogszerűen teheti, úgy látszik, hívei nem adományoztak túl nagy ütemben a büntetések kifizetésére. Így június 20-ára, apák napjára hirdette meg a gigamega demonstrációt, melyet a normális életért szervezett, milliós színpaddal, profi hangosítással. Ja, és tűző napon.

Gődény doktor és vírusszkeptikus társasága nem nyugszik, és a milliós büntetések, az ellene indult eljárások ellenére is tüntetést szervezett. Igaz, végre megvárta, amíg ezt jogszerűen teheti, úgy látszik, hívei nem adományoztak túl nagy ütemben a büntetések kifizetésére. Így június 20-ára, apák napjára hirdette meg a gigamega demonstrációt, melyet a normális életért szervezett, milliós színpaddal, profi hangosítással. Ja, és tűző napon.

Mertek nagyot álmodni, mert a meghívó úgy szólt, hogy a cél annak „a közel 5 millió embernek az érdekképviselete, aki nem fogadja el a vírusdiktatúrát és az ezzel járó diszkriminációt sem”. Össze is gyűlt nagyjából 300-400 híve, igaz, a gyülekezés déli egy órás időpontjában riadtan szemléltük a járni alig bíró, egészségileg láthatóan rottyon levők bevánszorgását, és imádkoztunk, hogy ha mentő kell, az elég gyorsan a térre érjen a közeli Markó utcából az oltakozni sem óhajtó egészségkárosultakhoz. Na de a hívek nem is sokáig húzták a tűző napon, hiába napernyő, kempingszék. Inkább behúzódtak a minisztérium árkádsora alá, a múzeum előtti kis füves-fás területre pedig a kisbabások koncentrálódtak.

A maratonira tervezett, sok előadót meghirdető rendezvényt amolyan fesztiváljelleggel szervezték, így néhány beszéd után valamiféle koncert következett, ilyenkor a nép eláramlott a környező cukrászdák, presszók és persze a Spar irányába, egyrészt a meleg elől, másrészt ételért, italért. Mert hát azért hét órát kibírni étlen-szomjan, harminc fokban nem éppen kellemes dolog.

De hát ott kellett lenni, mert Gődény már jó előre megüzente, még útközben, hogy „Nem otthon napozok, vagy kimentem a strandra, hanem úton vagyunk a Kossuth térre”. És ha a vezér megy, hát menni kell. Vagy vonszolódni, betegen, trombózisos lábbal, irtózatos túlsúllyal, de menni. Húzni babakocsit, pelenkatáskát, aszalni kissrácokat a melegben, de Pócsot, Lenkeit, Tamasit és Gődényt hallani kell. És egyébként is, a melegről is a Zorbán tehet. Nem vicc, mellettünk egy pár megvitatta a témát és feltették egymásnak a kérdést: „Miért pont most van ilyen nagy hőség? Nem furcsa ez az egybeesés?” Meg hát a felvezető beszédben a nagyon szakértő Gődény megmondta, hogy az oltás emberkísérlet, és innentől tuti érdekes lesz a dolog.

Persze nem csak ők szólaltak fel, de menjünk csak szépen, sorban. Ha mi kibírtuk, a kedves olvasóval mindenképp megosztjuk.

A nagy beköszönés után az első fellépő dr. Pócs Alfréd volt, akiről alig pár éve így írtak: „az antikapitalista osztályharc veteránja, aki egy mai magyar „jobboldali konzervatívhoz” illő bolsevista szenvedéllyel harcolt az egri Markhot Ferenc kórház körül ólálkodó magántőke ellen”. Az a dr. Pócs, aki mellesleg nem virológus, hanem ortopéd orvos, a Magyar Orvosi Kamara Heves Megyei szervezetének elnöke, az Egri Városvédők Egyesülete önkormányzati képviselője, az „Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért” nevű járványtagadó és oltásellenes csoport egyik vezető aktivistája. De tőle legalább megtudtuk, hogy mivel ő mellékesen őstörténet-kutató és a Hunfokos szövetség elnöke is, így fontos elmondania, hogy itt a napforduló, a teremtő isten ünnepe, és mivel őseink „a Napban azonosították a teremtő istent és Jézus Krisztust”, mely bár nem igazán ősmagyar-kompatiblis gondolat, de legalább illik a Kásler Miklós nevével fémjelzett Magyarságkutató Intézet pozsonyi csatáról szóló filmjéhez. Itt mi kicsit kapkodtuk a fejünket, merthogy ennek a blablának sok köze nem volt se vírushoz, se a normális élethez, de nem kellett sokat várnunk, hogy megtudjuk, hogy:

az oltásokkal chipeket juttatnak az emberek szervezetébe, mely ott „„irritája a kapillárisokat, a belső érfalat”, sőt, nem áll meg, mert „eljuthat az agyba, a csontvelőbe”, a szervezetben mindenhova. Az ortopéd orvos szerint a cél az, hogy az emberből programozható robotot csináljanak, és ez már igen közel van. És bár korábban azt állították, hogy a vírus nem létezik, és járvány sincs, most már konzekvensen azt hirdette a doki, hogy vírus is van, járvány is van, csak az oltás nem kell, meg a sok korlátozás.

Hatalmas vastapsot kapott Pócs bejelentése, miszerint Gődényék úgynevezett oltatlansági igazolványt készítettek, és egyébként ezt a papírt több vendéglátóhely is kész elfogadni. Bár ők állítólag tárgyaltak ezekkel a vendéglátóhelyekkel, az nem derült ki, hogy pontosan mire fogadják majd el.

Pócs után egy Kiss Dominik nevű ifjúsági aktivista kiabált, de igazság szerint semmi érdemlegesre nem vagyunk képesek visszaemlékezni hangos, ámde kellőképpen zagyva szófosásából. Színpadra lépett Tomasovszki László, aki szintén doktor, nem mellesleg klinikai szakpszichológus, igazságügyi szakértő, egykori börtönpszichológus. Beszéde végén már nem voltak kétségeink afelől, hogy jó pár megkérdőjelezhető bírósági ítélet ugyan hogyan születhetett, ha egy ilyen ember szakvéleményére alapozva hozta meg a bírói kar. No, de mindegy. Ő is elmondta, hogy a vírus nem veszélyes, mert ha az lenne, a börtönökben tarolt volna leginkább, és ő ezt tudja, mert ott dolgozott. Egyébként is az a cél, hogy robotagyat csináljanak az embereknek. Megtudtuk tőle azt is, hogy nem igaz, hogy visszaszorulóban van a járvány, mert ez most politikai játszma. Akik jól viselkednek és oltakoznak, kapnak kedvezményeket, de majd figyeljük meg, hogy újra lesznek korlátozások, hogy az újabb oltásokat a robotagy-program kiteljesítéséhez beadhassák.

Bódis Csaba természetgyógyász, életmódtanácsadó terapeuta, mint hiteles virológiai szakértő saját bevallása szerint már igen régóta foglalkozik az összefüggések megértésével, azzal, hogyan hatnak ránk a fizikai, lelki, energetikai tényezők. Őt azért nem vezethette annyira a megbékélés útjára ez a gyakorlat, mert kijelentette, hogy minden politikai erőt utál, a Parlamentben ülőket pedig gyávának tartja, és arról is meg van győződve, hogy a gyávák tudják, ők bizony mennyire erősek, és félnek tőlük. Az embereket összefogásra buzdította, az előítéletek és ellenérzések félretételére, és minden mondatában szerepelt a „gyáva” szó. Azért érdekelt volna, fellépő társa, a szakértő pszichológus ebből vajon mit analizált volna ki, de nem volt mód megkérdezni, mire utal az életmódtanácsadó kommunikációja. Azért még hisztizett egy sort, előhúzta a reklámokban is gyakran alkalmazott „gyerek-kártyát”, és elmondta, hogy szegény kislánya mennyit sír amiatt, hogy hiába szeretne lecsúszni a strand csúszdáján, nem tudja elvinni, mert nincs és nem is lesz védettségi kártyája. Utolsó mondatainál azért Gődény foghatta a fejét, mert ő még azért siránkozott, hogy „a színvonaltalan hazai foci, és gyermeket örökbe fogadni akaró néhány homoszexuális” kérdése sokkal jobban eléri az emberek ingerküszöbét, mint a normális élet, amit a gengszter politikusok elvesznek. Azt merészelte ugyanis mondani a fiatalember, hogy „Nem akarok látni ebben az országban faji, vallási, szexuális, és egészségügyi megkülönböztetést, mert most ez történik”, és még vastapsot is kapott.

Hírdetés

Röpke zenei közjáték, egy Jump Rock Band nevű, erősen felejthető banda zajongott, az emberek pedig elszaladtak az árnyékba és hideg italért.

Lehet, kár volt visszamenniük a következő etapra, mert Csonka Enikő, a szeptemberben még várandós, azóta már négygyermekes anyuka, egészségmentor, táplálkozási és fitnesz szakértő visítozott káromkodásokkal tarkítva a színpadon, mondhatni, hozta a szeptemberi formáját, erőteljesen hangsúlyozva szegény gyermekek sanyarú sorsát, mert őket is mind robotizálni akarják. Leginkább mindre azt mondta, nem érti, és megvilágosodás nélkül vonult le aszínpadról, hogy átadja a helyét egy ökoépítésznek, majd egy közírónak. Ertsey Attila és Árvai Attila közé beékelődött még egy fiatal magyar kisvállalkozó is, Kerek Gergő. Mindannyian elmondták, hogy itt minden nagyon rossz, és szándékosan sanyargatják a népet, de leginkább a rém egészséges (igen, ezt láttuk a megjelenteken), éppen ezért oltakozni nem akarókat.

Beszédeik után nem tudtuk eldönteni, hogy sajnos vagy hála Istennek, de megint a fenti zenekar lépett a színpadra, így elmenekültünk szusszanni, de még időben visszaértünk dr. Lenkei Gábor, az orvosnak titulált sarlatán beszédére. Lenkei visszásságairól már itt írtunk Ismeretes, hogy Dr. Lenkei Gábort már többször letiltották a facebookról, videóit törölték, a rendőrség pedig házkutatást tartott nála (és pár vírusszkeptikus társánál), ezért jó sokáig mesélte, hol és hogyan érhetők el videói. A telex.hu oldalon érdekes kis összefoglalót találtunk róla: „Lenkei Gábor 1986-ban szerezte meg az orvosi diplomáját a debreceni egyetemen, de a szakvizsgáját már nem tette le. Itt muszáj tennünk egy kis kitérőt a hazai orvosképzés világába. Az egyetemen hat év után jön a szakdolgozat, az államvizsga, és azzal a doktori cím. Ezután szokás valamilyen szakterületre specializálódni, és további 3-6 év képzés, rezidenskedés, és opcionálisan még további specializálódás után szakvizsgát tenni, hogy szakorvosként praktizálhasson az ember. Ennek az útnak az első állomása után szállt ki Lenkei az orvosképzésből, hogy – az önéletrajza szerint – kutatóorvosnak álljon. A kutatási eredményeiről a Researchgate.net oldal sajnos egészen pontosan nulla találatot ad, ahogy a Pubmed és a Google Scholar is – a Partizán azonban előszedte egy ‘92-es „kutatását”, amiben azt állította, hogy rendszeres szaunázással, hidegen sajtolt növényi olajokkal, és desztillált vízzel gyógyítható az AIDS. Nagyjából ebben az időben került a szcientológia egyház közelébe is, aminek máig aktív tagja.” Nem mellékesen pedig – igaz, ezt nem tőle tudtuk meg – kiderült, hogy az a Lenkei, aki minden számára elérhető fórumon azt hirdette, hogy nem a vírus, hanem a média hazugságai a veszélyesek, és a nagy dózisban felvett különböző vitaminok simán megvédenek a vírustól, igen jót kaszált ez alatt a másfél év alatt cégével, melyben vitaminkészítményeket forgalmaz. A napi.hu összefoglalója szerint „A cégcsoport forgalma tavaly 60 százalékkal nőtt, összesen közel 3,5 milliárd forint árbevételt értek el. A profit ennél is nagyobb mértékben, több mint 2,5-szeresére emelkedett. 2019-ben a 147 millió forint összesített profit után tavaly 387 millió forint nyereséget értek el Lenkei érdekeltségei, és mintegy 400 millió forint osztalékot vett fel belőlük a tulajdonos.”

Azért erről mélyen hallgatott, inkább reklámozta videóit, nemvagyokbirka.com mozgalmát, és egyéb kitalálmányait.

Lenkei után Seres Mária, a Civil Mozgalom elnöke következett. Róla annyit illik tudni, hogy 2020 júliusában különösen nagy értékű költségvetési csalás miatt emelt vádat ellene és férje ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség. A vádemelés alapja a 2014-es országgyűlési választások során, az SMS és más kamupártok kampányához kapott 117 millió forintnyi állami kampánytámogatás jogszerűtlen felhasználásának vádja volt.

Őt Demény-Nagy Kristóf, az Apaszív Egyesület elnöke követte, aki már a járvány elején keményen beleállt a vírusszkeptikus témákba, ezért az Egyesület facebook-oldalát is törölték. Beszélt korábbi járványokról, oltásokról, illetve azok káros mivoltáról, de alig pár szót azért ejtett a gyerekekről is, ha már apaként volt jelen.

Fellépett még Vilcsek Ernő, Jákfalva polgármestere, majd Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke is, aki elmesélte, hogy meg akarták puccsolni a saját vezetőségében. Itt már azért az is érezhette, hogy ez a történet nem annyira a vírusról, a járványkezelésről és a normálsi életről, mintsem Gődény új pártjáról szól, aki nem vette észre a színpad fülé kifeszített molinón a „párt” szócskát.

De a nagyágyúk a végére maradtak. Tamasi és Gődény „doktorok” voltak az utolsó fellépők az újabb csörömpölés és persze a nagy meglepetés előtt. Tamasi József egyébként, ha valaki még nem tudná, a komplementerorvoslás (???) szakértője, belgyógyász, természetgyógyász. Hogy ez előbbi micsoda, nem tudom, de biztos jó, legalább neki. Gődény pedig, mint az közismert, gyógyszerész végzettségű, igaz, jó ideje már testépítésből, és felvett hitéből él. Egyébként a napi.hu cikke szerint neki sem jött rosszul a járvány, és ez alatt vállalt szerepe sem. „Gődény György szerepvállalása jelentős árbevétel-növekedéshez segített egy étrend-kiegészítőket forgalmazó céget. Gődény a Nutriversum nevű, étrend-kiegészítőket és vitaminokat forgalmazó cég szakértőjeként és reklámarcaként tűnt fel több száz ezres, vagy akár milliós nézettségű YouTube-videókban. A Nutriversum árbevétele a járvány előtti évben, 2019-ben 600 millió forint volt, tavaly azonban közel háromszorosára, 1,77 milliárd forintra nőtt, 94 milliós adózott eredmény mellett.”

Mindenesetre mindketten elmondták, hogy mennyire megnyomorították az emberek életét a felesleges korlátozások, ezért azonnali rendszerváltás kell, el kell takarítani a népet nyomorgatókat, és ez kizárólag Gődény új pártja által sikerülhet. Mert csak ők képviselik a be nem oltott, a rendszer és az ellenzék előtt meg nem hajló négymillió embert. Mondjuk a matekkal mindegyik szereplőnek voltak gondjai, és folyamatosan megkérdőjelezték, vajon valóban van-e ötmillió beoltott, de ha mégis van, akkor is az csak 50 százalék, és a maradék ötven, az már felébredt ember, aki nem hajlandó oltakozni. Valahogy – apaszív ide vagy oda – kihagyták a számításból az uszkve másfél–kétmilliónyi nem oltható korú gyereket, és a valamilyen oknál fogva nem oltható, beteg embert, de hát kicsire nem adunk. A több ezresre vízionált tüntetés potentátjaitól ne várjunk el komoly matematikai képességeket.

Amúgy az új párt rutinosan már nem a gyógyszer fitneszguru nevén van. Tanult a négy évvel ezelőtti hibákból, vagy már csak óvatosabb? Ki tudja. Most azt nyilatkozta, hogy ő csak akkor áll a párt élére, ha van tömegbázisa. Nem akarja még egyszer elkövetni azt a hibát, amit 2018-ban, azaz hogy azt hiszi, valamire van igény, és mégsincs. Azért bízik abban, hogy a kormány rossz járványkezelési stratégiája neki teremt tömegbázist, de azért egyelőre nem szervez több ilyen rendezvényt, bár ezt már párszor kijelentette, és mégis lett legközelebb.

Egyébként az új pártot, melynek a neve a Normális Élet Pártján, az év elején jegyezték be, mégpedig Gődény György házával szomszédos telekre, ahol az egyik épület a vírusszkeptikus gyógyszerész édesanyjának nevén van. Az új pártot ugyanaz a férfi, Harkai Bulcsú Bánk alapította, aki korábban azt a Közös nevező nevű pártot is, melynek nem sokkal később Gődény György vette át a vezetését. csak érdekességképpen jegyezzük meg, hogy Az új párt bejegyzési címén található a Gődény által alapított és vezetett Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesület bejegyzés szerinti székhelye is.

És hogy mi volt a nagy meglepetés? Nem tudjuk, de vélelmezzük, hogy 1.) van új párt (mily meglepő), 2.) Gődény György gyermekkorát idézve szájharmonikán játszott híveinek. Arra gondolni sem merünk, hogy az előre meghirdetett, szintén mérhetetlen közismertségnek örvendő Razzia nevű zenekar zajongása lett volna az. Igaz, délután ötre valamiféle sajtótájékoztatót is hirdetett a doki, ámde az érdeklődés hiányában elmaradt. Alig két szerkesztőségből vonultak ki, megkésve, a vasárnapi ebéd után kábán, és pár vágókép, valamint egy-egy röpke interjú után gyorsan el is kotortak onnan.

Varga Moncsi – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »