31 évesen meghalt a One Direction egykori énekese

31 évesen meghalt a One Direction egykori énekese Kulcsár Péter2024. 10. 17., cs – 09:02

Liam Payne, a One Direction egykori énekese meghalt, miután kizuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. A 31 éves zenész olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Payne emlékezetes pályafutást hagyott maga mögött, amely a brit X-Faktorban indult. Egy hétéves kisfiú édesapja is volt.

31 évesen meghalt Liam Payne, a One Direction egykori énekese, miután lezuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről – osztotta meg a tragikus hírt a helyi rendőrség közleménye nyomán a CNN. A sokkoló baleset a Palermo negyed Costa Rica utcai szállodájában történt: néhány szemtanú a TMZ-nek arról számolt be, hogy a zenész a szobájából esett ki szerdán, valamennyivel 17 óra után. Payne halálának ügyében nyomozás folyik.

A városi mentőszolgálat szóvivője, Alberto Crescenti elmondta a lapnak, hogy az énekes körülbelül 40 métert zuhant, és „súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett”. Hozzátette azt is, hogy helyi idő szerint 17:04-kor kaptak értesítést arról, miszerint egy személy fekszik a hotel egyik belső udvarán. Hét perccel később, amikor megérkeztek a mentők, a fiatal férfit halottnak nyilvánították.

Hírdetés

Később kiderült számunkra, hogy híres énekes volt. Sajnos, az esés következtében elszenvedett sérülései végzetesnek bizonyultak. Nem volt lehetőség az újraélesztésére – idézi a szóvivőt a Daily Mail.

Liam Payne mindössze 14 éves volt, amikor 2008-ban először jelentkezett a brit X-Faktor tehetségkutatóba. Ott Frank Sinatra Fly Me To The Moon című dalával nyűgözte le a zsűrit, de akkor még nem sikerült bejutnia az élő show-ba. Két évvel később újra megpróbálkozott a versennyel, ám akkor már Harry Stylesszal, Zayn Malikkal, Louis Tomlinsonnal és Niall Horannal kiegészülve, a One Directiont megalapítva sikerült egészen a harmadik helyig menetelnie. Az együttes számtalan sikert ért el a 2010-es években, mígnem 2016-ban szünetre vonultak.

Azóta a One Direction mindegyik tagja szólóban bontogatta a szárnyait. Liam Payne 2019 decemberében jelentette meg első szólóalbumát, az LP1-et, rajta olyan slágerekkel, mint a Strip That Down, a Stack It Up vagy a Get Low. A dalokat turnéra is tervezte vinni még 2023-ban, ám a koncertkörutat el kellett halasztania, miután vesefertőzéssel kórházba került. A fiatal énekes végül az idén március 1-jén kiadott, Teardrops című kislemezével tért vissza, amelyet az NSYNC egyik tagjával, JC Chasezzel jegyzett.

Az énekes 2017-ben édesapa is lett: Cheryl Cole-lal született egy közös kisfia, aki a Bear Grey Payne nevet kapta.

(Blikk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »