30-an vagytok – Veled vagyunk Bayer Zsolt!

30-an vagytok  – Veled vagyunk Bayer Zsolt!

bayer-zsolt-racial-war-demo.jpgBayer Zsolt augusztus 20. alkalmából megkapta a Magyar Érdemrend lovagkeresztét. A régi komcsi értelmiség már legalább 20 éve próbálja levadászni Bayert, sikertelenül. Utolsó nagy rohamra indultak hát most a Nagy Aláírók. Komolyan azt hiszik, hogy 10-ből 10 ember nem szarja le, hogy visszaadják lovagkeresztjeiket. De a kérdés inkább az, hogy ezek az utolsó kommunisták egyáltalán hogyan kaphattak ilyen kitüntetést „munkásságukért”? Lássuk a kommunista mártírokat, akik visszaadták keresztjüket, és akiktől azért még elvárnánk.

5 senki, aki visszaadta a lovagkeresztet

Krausz Tamás

A hírhedt történész a mai napig küzd a sztálini Gulágok emlékének megfelelő történelmi polcra helyezéséért. Bayer gulágokat feltáró munkásságával ellentétben Krausz máig lelkesen relativizálja az úgynevezett szocializmus bűneit.

Felcsúti Péter

Az egyik máig élő munkásőr, aki volt a Raiffeisen Bank igazgatója is, majd a korszakváltó Együtt egyik szakértője.

Heisler András

Egyetlen és máig elvitathatatlan érdeme, hogy sikerült végül megbuktatnia Zoltai Gusztávot. És ezzel egyben lerántotta a leplet a Mazsihisz működéséről is.

Wittinghof Tamás

A leggazdagabb város utolsó szdsz-es polgármestere.

Kunczéné Fellegi Katalin

Hírdetés

Kuncze Gábornak legalább nem volt pofája kitüntetni saját magát, annak ellenére sem, hogy már épp leköszönt az SZDSZ frakcióvezetőjének „tisztjéről”. Micsoda államférfiúi nagyság.

5 senki, akinek illene visszaadnia

Németh Péter

Az ÁVO-s Népszava főszerkesztője, ami mostanság inkább Lajos zsebéből lóg ki.

Kovács László

A „merjünk kicsik lenni”, és a 23 millió román című történet is a nevéhez fűződik, igazi „reformkommunista”. Már a 70-es években bontotta a rendszert, méltán lett Európai Biztos.

Geszti Péter

A mostanság inkább jobbikos Török Gábor mellett a 2002-es SZDSZ-kampány megalkotója.

Hanti Vilmos

Antifasiszta mozgalmár.

Zentai Péter

Utolsó kommunista, Friderikusznál még mindig külpolitikai „szakértő”. A világ egyik legmodorosabb kreténje.

Sajnos a többi kommancsról fogalmunk sincs, hogy kicsoda.

Tanulság: kicsit ciki, hogy Bayer egy ilyen kitüntetést érdemelt csak meg a magyar államtól. Amikor olyan utolsó kommunisták, mint például Fekete János, aki adósságcsapdába kergette a magyar államot, tiszti kereszttel a zsebükben haltak meg. Aki egy olyan csodálatos művet tud írni, mint amilyen a Tündértemető, az ennél nagyobb elismerést érdemel.

A szdsz-es szürkeállomány meg ahogy látszik egyre jobban fogy. Lassan tényleg el lehet mondani, hogy 30-an vagytok!

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »