3 határozott jele annak, hogy földönkívüliek látogatnak minket

3 határozott jele annak, hogy földönkívüliek látogatnak minket

Amióta az ember elkezdte megérteni a világűr alapelveit (hogy milyenek a csillagok, hogy vannak más bolygók, s azokon milyen körülmények uralkodnak), szabadon töprenghetünk arról, hogy vajon van-e odakint más érző életforma. A YouGov piackutató vállalat nemrégiben közvélemény-kutatást végzett Németországban, az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában. Arról faggatták az embereket, hogy vajon hisznek-e az intelligens idegen életformában. A résztvevők több mint fele igennel válaszolt minden országban.

 

Németországban az emberek 56 százaléka hisz a földönkívüli életben, Amerikában 54 százalékuk, míg Nagy-Britanniában ez az arány 52 százalék. A megkérdezett nemzetek lakosságának nagyjából az egyharmada-egynegyede egyáltalán nem hisz a földönkívüli életben.

Íme, egy kis információ, amely elindíthatja a párbeszédet azokkal, akik nem hisznek a világegyetem más részében létező élet lehetőségében. Azok az emberek, akik hívők e téren, kétségtelenül szórakoztatónak és hasznosnak fogják találni ezt az információt.

Mindenki lássa világosan: ez a cikk nem óhajtja kimondottan egyik összeesküvés-elméletet sem igazolni, mivel abban a szellemiségben íródott, hogy arra vezesse rá az olvasót, hogy ő ismerhesse fel a végtelen univerzumban rejlő lehetőségeket.

A világegyetem végtelen és még nem értettük meg

Ismert tény, hogy az űr felfedezésének és a csillagászatnak területén sokat fejlődtünk, tudásunk rohamosan gyarapszik. Szomorú, de ez nem jelent még sokat. Saját „kiskertünknek” kevesebb, mint egytizedét fedeztük csak fel. Naphosszat spekulálhatunk és elmélkedhetünk, de végül is nem sokat tudunk a galaxisunk egyszerű összetételéről, nem beszélve a világmindenségéről.

Ezt figyelembe véve évtizedek óta sok kérdés merült fel bennünk az óceánok fenekével kapcsolatban. Pedig ez a környezet a mi bolygónkon van és a mi körülményeinket inkább meghatározza, mint az űrét. Néhány elméletünk helyesnek bizonyult, mások hibásak voltak. Azonban, még arra se jöttünk rá, hogy milyen kérdéseket tegyünk fel. Sok olyan meglepetés volt és még mindig van, amit senki sem látott előre.

Az űr végtelenszer nagyobb és több olyan befolyásoló erővel is bír, melyek java részét nem vagyunk képesek közvetlenül megfigyelni. Még csak most kezdjük érzékelni a fekete lyukakat és a gravitációs hullámokat.

Dőreség volna valamiről azt állítani, hogy nem létezik, amikor nem látunk olyan meggyőző bizonyítékokat, amelyek mindenképpen más irányba mutatnak.

Hírdetés

Kiszivárogtatók

Volt egy maroknyi olyan tudós és tekintélyes szakember, akik bizonyos szervezetekből kiléptek, hogy néhány meglehetősen döbbenetes dolgot közöljenek. Egyebek mellett Bradley Manning, Edward Snowden és Julian Assange a leghíresebb, de több száz szakember tűnt fel.

Ők nem szenvednek feltűnési viszketegségben, legtöbbjük megbecsült tudós komoly előmenetellel a hátuk mögött.

Paul Hellyert, egykori kanadai védelmi minisztert, a Kanadai Légierő, Hadsereg és Tengerészet egyesítésével bízták meg, amit jelenleg Kanadai Védelmi Erőkként ismerünk. Ez az ember néhány eléggé figyelemre méltó információval lépett a színre.

„Évtizedekkel ezelőtt más bolygókról származó látogatók figyelmeztettek bennünket arra, hogy merre felé tartunk és felajánlották segítségüket. Ámde, ehelyett mi, vagy legalábbis közülünk néhányan, fenyegetésként értelmezték a látogatásaikat, s elhatározták, hogy először lőnek és csak utána kérdeznek…

Billiónyi – ami a milliárd ezerszerese – dollárt költöttek olyan projektekre, melyeket mind a Kongresszus, mind a Főparancsnok szándékosan véka alá rejtett.”

Vajmi kevés érv szól amellett, hogy ez az úriember és a hozzá hasonlók ilyesfajta dolgokat állítanának önző érdektől vezérelve. Sok karriert és életet törtek már derékba amiatt, hogy bizonyos információkat kifecsegtek.

Rendhagyó bizonyítékok az egész történelemben

Egész történelmünk, csaknem minden korszak tele vannak olyan festményekkel, szájhagyományokkal, falfeliratokkal és barlangrajzokkal, melyeket a mai napig nem tudunk megfejteni. A barlanglakók olyan embereket ábrázoltak, akik nem rendelkeztek bizonyos emberi vonásokkal és kör alakú szerkezeteken érkeztek az űrből. Találunk olyan reneszánszkori festményeket, amelyeken lebegő tárgyak találhatók az égbolton.

Bárki érdeklődésére számot tarthat az a tény, hogy az esetek évezredeken át ugyanolyan következetesek maradtak.

Forrás: http://thespiritscience.net/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »