28 hónap börtönt kapott a rimaszombati félmeztelen autótolvaj, Géza

28 hónap börtönt kapott a rimaszombati félmeztelen autótolvaj, Géza

Fiatalság, bolondság – tartja a mondás, csakhogy a 23 éves rimaszombati illetőségű Géza kissé túlzásba vitte a bolondozást.

A noviny.sk tudósítása szerint gyorsított eljárásban két év, négy hónap börtönbüntetésre ítélték azt a fiatal rimaszombati férfit, aki pár nappal ezelőtt elkötött egy autót egy nagymegyeri panelház előtti parkolóból. A rendőrök előtt azzal védekezett, csak kölcsönvette a járművet, de a hatóságot nem hatotta meg a magyarázat. Mire elfogták, gyakorlatilag ripityomra törte a „kölcsönautót”, mivel belerohant a megyeri vasúti átkelőnél található fénysorompóba.

Hírdetés

A rimaszombati fiatal, barátjával egyetemben, egy járó motorral magára hagyott autóba ugrott be még szombaton késő este Nagymegyer egyik lakótelepén. 

Messzire nem jutottak vele, a városka végén található vasúti átkelőnél nekiütköztek egy oszlopnak. A kiérkező városi rendőrök rögtön látták, ittas sofőrrel van dolguk, ugyanis a láthatóan dezorientált sofőr félmeztelenül mászott elő az autóból. A baleset során mintegy 8 ezer eurós kár keletkezett. Egy közelben lakó szemtanú szerint a két fiatal drog és/vagy alkohol hatása alatt állhatott, a kiérkező rendőrökkel üvöltöztek, a nemi szerveiket és a hátsó felüket mutogatták nekik. Később kiderült, a sofőr vérében több mint 2 ezreléknyi alkoholt találtak.

A rimaszombati fiatal „sofőr” ügyében alig két nap alatt hozott ítéletet a bíróság, a tárgyalóteremből egyenesen a fogházba vitték, 28 hónapot tölthet a rácsok mögött.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »