2277-es számú törvénytervezet: a USA háborút akar Oroszországgal

2277-es számú törvénytervezet: a USA háborút akar Oroszországgal

Dr. Paul Craig Roberts, az ismert közgazdász és publicista, Reagan elnök államtitkára kijelentette honlapján, hogy az Egyesült Államok kormánya bármi áron háborút akar Oroszországgal.

A világ több vezető lapjában publikáló, több kitüntetés, többek között a Francia Becsületrend tulajdonosa írásában kijelenti, hogy Oroszországnak annektálni kell a Luganszki és Donyecki Népi Demokratikus Köztársaságokat, még mielőtt az Egyesült Államok szenátusa soron következő ülésén elfogadja 2277-es számú törvényt. E törvény Ukrajnát az USA katonai szövetségesévé deklarálná, független attól, hogy Ukrajna ma még nem tagja a NATO-nak.

Hírdetés

Ezidáig Putyin elnök közvetlenül nem avatkozott a konfliktusba, ám a késlekedés végzetes lehet, és Washinton további provokációi egy nem is igazán titkolt célt kívánnak siettetni. Európának és Moszkvának tekintettel kell lenni arra, hogy valójában mi rejlik a hangos és álnok USA-propagandahadjárat és a szankciókat erőltető javaslatok mögött. A szándékok sokkal komolyabbak és rosszabb perspektívát mutatnak, mint azt az orosz és európai politikusok el tudnák képzelni. A NATO európai erőinek jelenlegi főparancsnokának, Philip Mark Breedlove-nak ama kijelentése, amennyiben az USA szenátusa által elfogadásra kerül a 2277-es számú törvény, ez nyilvánvaló háborút jelent Oroszországgal.

Ma még Európa naivan azt képzeli, hogy erre nem kerül sor, és nem látja be, hogy egy kiterjedt és átfogó háború Oroszországgal elsősorban Európa vesztét jelenti. A Fehér Ház ugyanis elfáradt már európai szövetségeseinek „totyogásától” és dűlőre akarja vinni a kérdést, hiszen a tervezett törvény is ezt takarja: „Az orosz agresszió megakadályozása 2014. évben”.

Irak, Líbia és Szíria után az USA politikusai számára világossá vált, hogy nem tervezhetik akcióikat olyan nyilvánvaló hazugságokra, mint Colin Powell egykori hadügyminiszer „fiolalengetése” az ENSZ Biztonsági Tanácsának közgyűlésén, amely Szaddám Huszein megbuktatásához adott „bizonyítékot”. AzEgyesült Államok bármi áron bele kívánja rántani Európát egy véres háborúba Oroszország ellen, aminek következményeként a legyengült és háborúviselt öreg kontinens és az oroszok kénytelen lesznek elfogadni egy új megmentő „Marshall-tervet”, amely az USA előtt megnyitná a világuralom valódi kapuját. Hollywood is készülhet az újabb győzedelmes filmek forgatására.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »