"205 milliárd forintos vagyonával, Orbán Viktor a leggazdagabb magyar"

Az Együtt szerint strómanjain keresztül Orbán Viktor miniszterelnök a leggazdagabb magyar 205 milliárd forintos vagyonával, a Miniszterelnöki Sajtóiroda szerint viszont Orbán vagyonnyilatkozata megfelel a valóságnak.

A héten jelent meg a száz leggazdagabb magyarról szóló kiadvány, de az Együtt elvégezte azt a munkát, amit a kiadvány szerkesztői nem, és összeadták Orbán Viktor vagyonát, „amelyet strómanok kezelnek”, többek között a médiaiparban és az építőiparban. Szigetvári Viktor szerint attól, hogy Orbán Viktor megkéri a családtagjait, a politikai érdekköréhez tartozó strómanokat, hogy kezeljék a pénzét, attól még az a pénz az övé marad.
 
Orbán Viktor vagyonnyilatkozata megfelel a valóságnak és a törvényeknek, teljes és hiteles – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton az MTI-vel.
 
Havasi Bertalan ezt arra reagálva közölte, hogy Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke sajtótájékoztatón azt mondta, strómanjain keresztül Orbán Viktor miniszterelnök a leggazdagabb magyar 205 milliárd forintos vagyonával.
    
A sajtóiroda vezetője szerint Orbán Viktor vagyonnyilatkozata megfelel a valóságnak és a törvényeknek; teljes és hiteles. Aki mást állít, hazudik.
 
Ez a videó most csak úgy eszünkbe jutott, ezért véletlenül idetesszük.

Hírdetés


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »