2021 kuriózumszámba menő balesetei, avagy ütközés tankkal, részeg szundikálás a mezőn

2021 kuriózumszámba menő balesetei, avagy ütközés tankkal, részeg szundikálás a mezőn

A lassan mögöttünk maradó esztendő sajnos rengeteg közúti balesetet hozott. De szerencsére akadt néhány, amelyen akár még mosolyogni is lehet.

Túl friss lehetett a jogsija annak a mindössze 18 éves lánynak, aki Dargó (Dargov) és Kelecsényborda (Košický Klečenov) között a csúszós, behavazott úton nem tudott uralkodni járműve felett és egy balkanyarban lehajtott az úttestről.

Egyenesen egy közeli pihenőhely betonszegélyének ütközött. De itt sem állt meg, hanem folytatta útját a füves területen, s csak egy történelmi tank betontalapzata állította meg.

A rendőrségi vizsgálat szerint a balesetet az okozhatta, hogy a nő nem a képességei szerint, s nem is az időjárási és útviszonyoknak megfelelően vezette járművét. Tanulság: ha kezdő sofőr vagy, inkább ne merészkedj ki a havas-jeges útra! Ha mégis, nézz körül jól, nehogy véletlenül legyen az út közelében egy harckocsi, aminek nekiütközhetsz!

Hírdetés

Hogy kerül egy autó a Kunói víztározóba (Kunovská priehrada)? Egy Škoda Felíciát vezető nő Ószombat (Sobotište) és Szenic (Senica) között elveszítette uralmát gépjárműve felett, letért az útról és a vízben kötött ki.

Nagyjából két óra múlva saját lábán kiszállt a kocsiból és egy arra járó autó sofőrjétől kért segítséget. Csodával határos módon a nőnek semmi komoly baja nem történt, de erős kihűlés miatt kórházba kellett szállítani.

Ritkaságszámba menő balesetet regisztráltak a rendőrök Poprád közelében is.

Egy 38 éves ittas vezető lehajtott az úttestről és a szántóföldön kötött ki. Ez az esemény valószínűleg annyira kimerítette, hogy ott nyomban el is aludt.

A kiérkező rendőrök ébresztették fel, akik meg is szondáztatták. 2,5 ezrelék alkoholt mértek nála. Még szerencse, hogy ilyen részegen sem magában, sem másban nem okozott kárt.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »