2016-ban rákapcsol az izraeli lobbi: az idióta Trumpból elnököt csinálnak

2016-ban rákapcsol az izraeli lobbi: az idióta Trumpból elnököt csinálnak

A republikánusok jelenleg legnépszerűbb elnökjelölt-aspiránsa januártól mindent bevet az elnökségért indított kampányában. Mint ő maga bejelentette kedden, heti kétmillió dollárt tervez költeni tévés reklámspotokra. Eközben George Pataki, New York állam volt republikánus kormányzója bejelentette: kiszáll az elnökjelöltségért folyó küzdelemből.

Amikor Donald Trump és kampánycsapata eltervezte a 2015-ös esztendő kampányköltségeit, úgy döntött: összesen 25 millió dollárt költ televíziós reklámokra, s tart, ameddig tart, ennél többet nem áldoz rá. Ez – a Fox televízió információi szerint – januártól jócskán megváltozik. Az ingatlanfejlesztő milliárdos ugyanis legalább heti kétmillió dollárt szán televíziós reklámfilmekre, igaz, nem az esztendő mind az 52 hetében, de az év során többször is.

Az első reklámok Trumpnak az amerikai társadalmat érdeklő-izgató legfőbb kérdésekre adott válaszairól szólnak majd, de kampánycsapata már jelezte: nem fukarkodnak a rivális republikánus politikusoknak szóló üzenetekkel és kritikákkal sem.

„Ha megtámadjátok Trumpot, ő tízszer keményebben támad majd vissza benneteket”

– fogalmazott a Fox televízióban az egyik tanácsadója.

A Trump-csapat köztudomásúan egy nagy floridai reklámcéggel dolgozik együtt, de szerződést kötött több kisebb médiacéggel is. Kampányát azonban az a republikánus opportunista

„Republican Party of Sarasota”

intézi, amely lobbicsoport politikáját elsősorban Izraelhez fűződő baráti viszonya határozza meg.

Hírdetés

Nem hiába hallhattunk Trumptól dühödt kirohanásokat a muszlimok ellen.

A küldetés

A krónikához szorosan hozzátartozik, hogy George Pataki, New York állam volt republikánus kormányzója bejelentette: kiszáll az elnökjelöltségért folyó küzdelemből.

A magyar gyökerű politikus helyi idő szerint kedden este, az NBC televízióban és két közösségi oldalon közzétett videójában búcsúzott az elnökjelöltségért folytatott küzdelemtől.

„Miközben beszüntetem az elnökjelöltségért folytatott kampányomat, bízom benne, hogy a megfelelő embert választhatjuk majd elnöknek”

– idézi az MTI a veterán politikust.

„Olyan valakit, aki képes összehozni bennünket, és aki megérti azt is, hogy a politikusoknak, beleértve az elnököt is, a nép szolgálóinak és nem leckéztetőinek kell lenniük. Bizton tudom, hogy Amerika legjobb idői még előttünk állnak”

– bökött oda párttársának George Pataki.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »