18 éves lány halála köthető a Balaton Soundhoz

Valószínűleg kábítószer miatt lett rosszul, az orvosi ellátóból azonban elengedték, ezt követően verte be a fejét.

Szórakozni indult és soha nem ért haza az a 18 éves lány, aki gyanús körülmények között lett rosszul a Balaton Soundon – írja a Bors. A lap felhívja rá a figyelmet, hogy lány a bulizás közben lett rosszul, ezért az orvosi ellátóba kísérték, ám a személyzet úgy ítélte meg, hogy a folyadék- és ásványianyag-pótlás után a tinédzser nem igényel szoros felügyeletet. A fiatal lány ezután verte be a fejét, olyan súlyosan, hogy a mentőknek azonnal kórházba kellett szállítaniuk.

Ott azonban kiderült, hogy hatalmas a baj. A gyors orvosi ellátás ellenére a lány életét már nem lehetett megmenteni – írják.

Nem indult büntetőeljárás

Hírdetés

A szülők ügyvédhez fordultak a lap információi szerint, mert a tragédia ügyében nem indult büntetőeljárás. A Bors megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol azt a tájékoztatást adták, hogy „Az eset kapcsán az idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így az ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat”.

A Bors úgy tudja, hogy amennyiben a boncolás során beigazolódik, hogy a lány valamilyen kábítószert fogyasztott, az legfeljebb annyit vonhat maga után, hogy a rendőrség kábítószer birtoklása vétség miatt eljárást indít, amelyet aztán hamar le is zár.

A cikk egyébként címében kiemeli, hogy az ügyet titkolni próbálták.

Botrányok a soundon

Ismert, nem ez az első, a Balaton Soundhoz köthető botrányos eset, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében történtek miatt szexuális erőszak miatt indított nyomozást a rendőrség.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »