Ma este lesz A Dal 2021 második válogatója. A Duna Televízió nézői tíz produkciót láthatnak a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.

A műfajában egyedülálló 10. dalválasztó február 6-án, szombaton 19.35-kor folytatódik. A Duna Televízió műsorának jubileumi évadában már 40 dal versenyez azért, hogy elnyerhesse az év magyar slágere címet.

A szerzemények négy válogató során tízesével mutatkoznak be, ezek közül összesen húsz produkció kerül be a két elődöntőbe. Az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig március 13-án a döntőben méretheti meg magát.

A jubileumi műsor további különlegessége, hogy nemcsak a végső győztes, hanem mind a nyolc döntőbe jutó dal előadója részesül zenei produkciójának fejlesztésére fordítható pénzjutalomban.

Az év dalának előadója 10 millió forint pénzjutalmat kap.

A zsűri pontjai alapján legjobb 4 közé kerülő másik 3 produkció 5-5 millió forinttal gazdagodik. A további 4 döntős versenyző 1-1 millió forint díjazásban részesül.

Hírdetés

A műsorvezetők a dalverseny történetében először a két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Szombatona második élő show-ban az alábbi tíz produkciót láthatja a közönség A Dal 2021 színpadán (betűrendben):

 

Feledhetetlen extra produkcióra számíthatnak A Dal 2021 második válogatójának nézői szombat este: Keresztes Ildikó és a Fatal Error zenekar visszatér a műsorba.

A dalválasztó színpada egyikük számára sem ismeretlen, korábban többször is indultak a versenyen, viszont ebben a formációban először láthatja őket a közönség.

A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő és A Dal 2020 döntőse az Omega egyik slágerével teszi még maradandóbbá az élő show-t.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »