(1738) Egy levél, amit a fősodrú média sose fog leközölni

(1738) Egy levél, amit a fősodrú média sose fog leközölni

Németországban élő angol hölgy levélben számolt be a helyi állapotokról, a következők szerint. Ellwangen egy 23.500 lelket számoló apró város Németországban, akiknek nagy része buzgó katolikus. Eredetileg úgy volt, hogy 500 főből álló muszlim hordát fogadnak be, de ebből a végén 5000 lett, akik a várás szélén felhúzott régi, használaton kívül álló barakkban lettek elszállásolva. Ez a létszám a kisváros lakosságához képes elképesztően soknak bizonyult, mert a konfliktusok száma megugrott. Annak ellenére, hogy a szálláshely renoválására 5,1 millió Eurót költöttek az adófizetők pénzéből.

Az elégedetlenség azzal kezdődött, hogy a muszlimok, ahogy hivatalosan hívják őket a „menekültek” bemennek az üzletekbe, összeszedik maguknak, amire szükségük van, majd a pénztárak megkerülésével távoznak az üzletekből, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. A rendőrségen panaszkodó üzlet tulajdonosoknak azt mondják, írják össze a vesztességeiket, nyújtsák be a városházán, ahol kártérítik őket. [gondolom ezzel csak bátorítják a muszlimokat].

Hírdetés

A nők kísérő nélkül már nem mernek kimenni az utcára, miután az első erőszakos nemi közösülésen már átesett a város, valamint egy 10 éves iskolás lányt abúzus ért.

A legfelháborítóbb eset szerint a muszlimok bemennek a helyi templomokba megzavarni az istentiszteletet. Egyszerűen bemennek a templomba és üvöltözni kezdenek. Az embernek olyan érzése támad, hogy ezek azért jöttek, hogy megsemmisítsenek minket.

Az itt élők tisztességes, keményen dolgozó, jó szándékú emberek, akiknek most azt kell látniuk, hogy városukat és életterüket összerombolják azok, akik erőszakosan ellenzik a német és keresztény kultúrát. A legszomorúbb, ha az állampolgárok megkérik a muszlimokat, hogy ne szarjanak a kertjeikbe, a házuk elé, hanem inkább használják az angol vécéket, akkor rájuk sütik a bélyeget, hogy rasszisták. A polgárok elkeseredésére jellemző, hogy a polgármester ajtaja elé egy döglött macskát tettek. Különben az emberek tömegesen vesznek gázpisztolyokat, hogy valahogy megvédjék magukat. Olyan hírek járják, hogy szerte szét Németországban a muszlimok megérkezése után fellendült a drogozás, lopás, nők megerőszakolása, kutyák macskák legyilkolása. A jövőnket egy csapásra elveszítettük.


Forrás:antalffy-tibor.hu
Tovább a cikkre »