16 éves dán lányt erőszakoltak meg a kontinensfoglalók

Egy dán nyári fesztiválon nyolc lány szexuális zaklatással, továbbá egy pedig megerőszakolással kapcsolatban tett feljelentést a rendőrségen. Mind a kilenc feljelentés tinédzser lányoktól érkezett a dán rendőrségre, miszerint az idei nyári fesztiválnak helyt adó Funen-szigeten fiatalkorú betolakodók szexuálisan molesztálták őket. A hivatalos tájékoztatások szerint az áldozatok között egy 16 éves lány is szerepel, akit ketten is megerőszakoltak.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

Az eset azért váltott ki a szokásosnál nagyobb visszhangot, mivel a véglények kísérőjükkel látogattak ki a fesztiválra, aki azonban a híradások szerint szem elől tévesztette a fiatalokat. Feltehetően ekkor következett be a molesztálás és az erőszakolás.

Az üggyel kapcsolatban az ominózus gondozó is megszólalt. Elmondása szerint bár hibázott, különösképpen nem tartja magát felelősnek, mivel semmilyen kényszerítő eszközt nem tudnak alkalmazni az általuk felügyelt migránsokkal szemben:csak azt tudjuk tenni, mint bárki más: értesítjük ilyenkor a rendőrséget.”

(The Local)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »