150 rendőr csa­pott le a váci bűn­ban­dára – de azért erőtartalékok

Tezsvírét sérelem miatt indult revansot venni egy váci férfi, de ennek kilenc másik személlyel, baltával és vascsővel felszerelkezve látott neki, mert ez járja különböző körökben. Ellenfelét, aki három másik társával volt, egy kis utcában vette körül a banda, akik autókkal zárták el a menekülés útvonalát.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

A kezdeti szóváltást követően előkerültek az eszközök is, és a tíz fős banda tagjai ütlegelni kezdték a sértetteket. Egyikőjüket először egy vascsővel, majd egy baltával vágták fejbe, az ütéstől földre került férfit a gyanúsítottak tovább bántalmazták, többen vascsővel ütötték a fejét. A cigány banda a bűncselekmény elkövetését követően a helyszínről autóval hajtott el.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a bántalmazott személyek közül ketten könnyű sérülést szenvedtek, egy férfi súlyosan sérült meg, míg negyedik társuk életveszélyes állapotban került kórházba. Miután a rendőrség beazonosította mind a tíz főt, majd információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a gyanúsítottak közül többen is fegyverrel rendelkeznek, a nyomozók az elfogásra a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársait kérték fel.

150 rendőr 10 helyszínen jelent meg, és tíz személyt fogtak el, de készülhetnek arra, hogy az lesz a védekezés. hogy azé, mert az vagyok…


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »