14 éves lányok szüzességét vette el "Misi bácsi", egy médiaiskola vezetője

Évekig zaklatta hetedikes-nyolcadikos tanítványait egy médiaiskola vezetője és tanára, "Sz." Mihály Zoltán. A bizonytalan, bátortalan lányokat kereste, és nagyon ügyelt arra, hogy a kiszemelt áldozat elérje a 14 éves kort. 

„Voltak ölelkezős, lányokkal csókolózós fotók, nyelvnyújtogatós, póló alá nyújtogatós rengeteg. Volt két belsős lány, akinek az volt a dolga, hogy bárhonnan: Balatonról, Párkányból, bárhonnan megérkeztek, válogassa le a fotókat. És ki volt adva utasításként, hogy egyetlenegy fotó nem kerülhet föl róla az internetre” – emlékezett vissza Berzsényi Ildikó, a médiaiskolába járó egyik kislány édesanyja. A szülők azt mesélik: sokáig az ő gyerekük is titkolta, mi történik a táborokban és az iskolában.

„Misi nem azokra a lányokra figyelt oda igazán, akikkel minden rendben volt, hanem teljesen tudatosan az olyan kislányokat hálózta be, aki egy kicsit bizonytalan volt, bátortalan volt, hiányzott neki a szeretet, nem volt esetleg apukája, anyukája, vagy meghaltak a szülei. Nagypapa, nagymama nevelte” – vázolta az édesapa, Illés István.

A tanár úgy bukott le, hogy az egyik szülő meglátta csókolózni egy kislánnyal. A család feljelentést tett. A nyomozás során kiderült, hogy Misi bácsi – ahogy a gyerekek hívták – évtizedek óta molesztálhatott hetedikes-nyolcadikos lányokat. Korábban egy budapesti általános iskola földrajztanára volt, Bánkúti Anitát még ott hálózta be.

Hírdetés

„Mikor elmúltam 14 éves, három nappal utána vette el a szüzességemet. Addig minden egyéb dolgot, ami éppen azzal nem jár együtt, megcsinált. Akkor arról is beszéltünk, hogy azért ezt se mondjuk el senkinek, mert hogy akkor ebből neki baja lenne” – emlékezett vissza az áldozat.

Anita azt mondja: egykori tanára kínosan ügyelt rá, hogy a kiszemelt áldozat elérje a 14 éves kort, mire szexre kerül a sor. A pszichiátere szerint a férfinak súlyos személyiségtorzulása van. „Valószínűleg egy magasabb intellektustartományba esik, tehát jó értelmi képességű, ismeri a jogszabályokat, ismerheti a retorziókat a lebukás utáni következményeket. Tudja, hogy más a büntetési tétele egy 12 alatti és egy 12 fölötti sérelmére elkövetett cselekménynek. Én ebben nem a pedofília hiányát látom, hanem inkább még egy súlyosabb személyiségtorzulásnak a jeleit is. Ahol a saját későbbi lebukás utáni jogkövetkezményekkel szembeni védelme miatt 13-14 évesekkel követi el a bűncselekményeket” – ismertette Sófi Gyula.

(HírTV)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »