14 éves korig zajlott a "kiképzés" a putriban, utána jöhettek a kliensek

14 éves korig zajlott a "kiképzés" a putriban, utána jöhettek a kliensek

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága szexuális visszaélés, emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást "P." Máté 24 éves salgótarjáni lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2020. végétől 2021. tavaszáig a 13 éves sértettel otthonában többször "végzett szexuális cselekményt".

Hírdetés

Ezt követően 2021. április 7. és október 25. között az ekkor már 14 éves sértettet – annak kiszolgáltatott helyzetét kihasználva – rendszeres előnyszerzés céljából erőszakkal arra kényszerítette, hogy Salgótarjánban "szexuális cselekményeket végezzen" más, az elkövető ismeretségébe tartozó férfiakkal. Velük P. Máté egyezett meg többek között a szolgáltatás mibenlétében, az anyagi ellenszolgáltatás mértékében, amit ő maga vett át a kliensektől. A 14 éves lány több alkalommal tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, ekkor P. Máté bántalmazta, ezzel kényszerítve a "cselekmények végrehajtására".

A gyanúsított a nyomozás adatai alapján a szexuális szolgáltatásáért kapott pénzt saját maga megélhetésére fordította.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és Cserhát Mélységi Ellenőrzési Közterületi Támogató Alosztály munkatársai együttesen 2021. november 16-án a hajnali órákban összehangolt bűnügyi akció során a terheltet, valamint a sértettel szexuális aktust létesítő személyeket elfogták, előállították. "P." Mátét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – közölték honlapjukon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »