12 éves iskolás lányt erőszakolt meg, a testvére miatt nem akarták börtönbe küldeni

Először felmentette a newporti bíró Luke Grendert, aki három alkalommal is megerőszakolt egy 12 éves iskolás lányt. A bíró azért nem küldte börtönbe a fiút, mert a tárgyalás előtt a fiú nővérét is megerőszakolták és meggyilkolták

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Hírdetés

A 19 éves Nikitta Grender 9 hónapos terhes volt, amikor megerőszakolta, majd meggyilkolta Carl Whant, aki úgy próbálta meg eltüntetni a nyomokat, hogy rágyújtotta a lányra a házat. A bíró emiatt mentette fel a fiút, szerinte ugyanis a történtek biztosan mély nyomot hagytak a fiú lelkiállapotán, ami már elég büntetés a számára.

Az ügy azonban a fellebbviteli bírósághoz került, akik szerint a bíró érthetetlenül engedékeny volt és 3 évre elítélték a fiút. Mint kiderült, az akkor 16 éves fiú elkezdte nyaggatni a 12 éves lányt, hogy szexeljen vele. A lány rendre visszautasította, ekkor a fiú megfenyegette, hogy lelöki a lépcsőn. A diáklány még ekkor is nemet mondott neki, mire a fiú megragadta és a hajánál fogva rángatta végig a lépcsőn a lányt, majd letépte róla a ruhát és megerőszakolta. Egy másik alkalommal összeverte a lányt, majd újra megerőszakolta – írta a Daily Mail.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »