11 fős BETOLAKODÓ-KLÁN rom­bolta szét a vá­ros­há­zát… no, persze nem nálunk, nevében Németországban

Egy 11 tagú iraki „mig­ráns­csa­lád” tá­madta meg a Né­met­or­szág­ban ta­lál­ható rom­merskir­cheni vá­ros­há­zát. Az indok egy­előre is­me­ret­len…

Mint a német sajtóban megjelent legújabb statisztikák is mutatják, Észak-Rajna-Vesztfáliában él a legtöbb migrációs hátterű ember, szám szerint 4,9 millió.

Hírdetés

A német Welt című napilap, a tartomány egyik városából, Rommerskirchenből tudósít. A városházára egy nő sétált be tíz – 1 és 17 év közötti – gyermekével, majd randalírozni kezdtek a hivatalban, a rendőrség több autóval érkezett ki a helyszínre. A fegyveres egyenruhásoknak sikerült egyedül lenyugtatni az iraki származású családot, előtte azonban törtek-zúztak.

Letépték a falról például az egyik infótáblát, a bútorokat pedig szanaszét dobálták maguk körül. Mindeközben pedig az ott dolgozó közalkalmazottakat sértegették és fenyegették. A család 16 és 17 éves gyermekét a rendőrök ideiglenesen őrizetbe vették. Azt egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy az iraki migránsok miért kezdtek balhézni. Az önkormányzat szóvivője azt nyilatkozta, hogy ők sem értik az esetet, időpontja nem volt a családnak, így az sem világos, hogy miért mentek egyáltalán a városházára. A helyzet azért is különösen érthetetlen, mert a család tavaly már állítólag megkapta a menekültstátuszt, így a kitoloncolás veszélye sem fenyegeti őket. A szóvivő hozzátette: A városházán történtek miatt rongálás, fenyegetés és megkísérelt testi sértés miatt eljárást indítottak a család több tagja ellen is.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »