11 éves kislányt erőszakolt meg egy migráns, elengedték, a következő áldozata egy 13 éves volt

11 éves kislányt erőszakolt meg egy migráns, elengedték, a következő áldozata egy 13 éves volt

Dortmundban június közepén a 23 éves Zubyr S. egy 11 éves kislányt erőszakolt meg, az ügyészség azonban nem gondolta úgy, hogy bent kellene tartani a migránst, így tizenkét nap után szabadon engedték. Az afgán bevándorló három hétig sem tudta tartani magát, újra erőszakolt, újabb áldozata egy 13 éves lány volt. 

Az esettel foglalkozó ügyész, Boerge Klepping az nyilatkozta a Bildnek, hogy a két szexuális erőszak nagyon hasonló körülmények között történt. Az elkövetőt pedig azért engedték szabadon az első eset után, mert bejegyzett és állandó lakcíme van, illetve soha korábban nem került a hatóságok látókörébe.

Hírdetés

Röviden tehát: egy 13 éves gyerek megerőszakolása kellett az előzeteshez, egy 11 éves gyerek tragédiája nem volt elég. 

A bevándorlásellenes Alternatíva Németországért (AfD) „igazságügyi botránynak” nevezte az esetet, és Angela Merkel nyitott kapuk nevű politikáját kritizálta. A harmadik legnagyobb parlamenti képviselettel rendelkező párt emellett a törvények szigorítását szorgalmazta annak érdekében, hogy a nemi erőszak gyanúja miatt őrizetbe vett embereket könnyebben lehessen előzetes letartóztatásban tartani a nyomozás ideje alatt, így elkerülve az esetleges bűnismétlést – írja a lap.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »