11 éves brit lányt eőszakolt meg a betolakodó arab banda

Rettenetes bűntény borzolja a brit közvéleményt. Csütörtökön ítélte el a bíróság egy betolakodó muszlim arab bandának a tagjait, akik éveken keresztül erőszakoltak meg ártatlan lányokat Nagy-Britanniában. Egyiküket, a támadáskor mindössze 11 éves lányt még teherbe is ejtették. Az ítélethirdetéskor együtt üvöltötték azt, hogy Allahu Akbar, azaz Allah hatalmas.

Magyar Menedék - Karácsony

A hat muszlim támadó összesen több mint nyolcvan év börtönbüntetést kapott. A férfiak Dél-Yorkshire-ben követték el rettenetes bűneiket 1999 és 2001 között. Sarah Wright bíró a tárgyalás során förtelmesnek nevezte azt, amit az erőszakolók hajtottak végre. Elmondása szerint a támadók mindegyike a megtestesült gonosz.

Hírdetés

A bíróság egy sor másik ügyben is ítéletet hozott. Rotherham városában 16 év alatt közel ezerötszáz gyermekkel ellen történt valamiféle bűncselekmény. A legtöbbjüket futtatták, szexuálisan kizsákmányolták vagy megerőszakolták.

A városban hírhedt volt a Husszein família. Tavaly novemberben ítélték el Szadzsírt, az utolsó szabadlábon lévő férfit a négy testvér közül. Őt is szexuális erőszak miatt ültették le. A muszlimok által 2001-ben teherbe ejtett 11 éves kislány végül nem vetette el gyerekét, így ő lett az egyik legfiatalabb anya a szigetországban.
Elvesztettem a gyerekkoromat a muszlimok miatt. Senki sem értett meg, senki sem akart megérteni. Teljesen elveszettnek éreztem magam” – fogalmazott az áldozat.

A bíróságon is meghallgatott, mára felnőtt nővé vált nő elmondta, hogy a legszörnyűbb érzése az volt, hogy egy tárgynak érezte magát, amit koszos, öreg emberek birtokolnak és akkor kapják csak meg, amikor akarják.

(Daily Mail)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »