100% MEGOLDÁSOK – KONTRA – LOCKDOWN…

100% MEGOLDÁSOK – KONTRA – LOCKDOWN…

Lockdown… ide vagy oda… Nyakunkon a karácsony!  

…Olyan egyszerűen nincs, hogy ne legyenek a karácsonyfák alatt – KÖNYVEK! Mint a Családi Könyvklub vezetője, az Ön személyes könyvvadásza, csak ígérni tudom  – megteszünk mindent, hogy Ön is elégedett legyen!

Ha még nem tette… Látogasson el hozzánk – A CSALÁDI KÖNYVKLUB – könyvesboltjaiba! Igen! Jól olvassa! A könyvklub könyvesboltjai –  lazán Önt is várják, mert NYITVA vannak  –  hogy személyesen kiválogathassa a kedvenc karácsonyi könyveit szeretteinek… Könyvesboltjaink – a lockdown idejére – a törvény értelmében: CSOMAGÁTVEVŐ PONTOKKÁ VÁLTAK!

Ezért  joga van Önnek is – ÁTVENNI – a megrendelt könyveit, csomagját! …és ha már a halomra rakott könyvek között van – miért ne válogathatná ki a legszebb karácsonyi ajándékkönyveit – a könyvklub könyvesboltjaiban? Háááát nem? De!  

+ Rendelhet közvetlenül is! Családi Könyvklub – MAX-Pláza Tel: 0902 / 22 33 29

Családi Könyvklub CENTRUM – Belváros, Bartók Béla korzó! Tel: 0904 / 22 33 68 Egyeztessen – mikor, mit és hogyan szeretné átvenni a csomagját – személyesen!

+ 100%  – könyvek karácsonyra? + TIPP Önnek: Válassza ki a legszebb karácsonyi könyveket!

Hírdetés

 

 

Kattintson: Online – könyvklub –  kényelmesem, otthonában… …a rendelése véglegesítésénél a rendszerünk lehetőséget ajánl Önnek: Vagy – POSTÁN – küldjük Önnek a könyveit – utánvéttel – max 2 nap! Vagy pedig a – webáruházunk –  rendszere  felajánlja Önnek azt a könyvesboltunkat, ahol átszeretné venni a csomagot! EGYSZERŰ – PRÓBÁLJA KI ÖN IS!

JÖJJÖN – VÁRJUK ÖNT! A Családi Könyvklub könyvesboltjai – NYITVA! Bárki bármit mond – Ön a könyvklubba megy – a csomagját átvenni! Egyre többen kipróbálták!

Ezek a TOP karácsonyi bestsellerek  – itt – csak a jéghegy csúcsa… KATTINTSON!   +200 TOP ÚJ válogatott karácsonyi ÚJDONSÁGBÓL VÁLOGATHAT KEDVÉRE! …A helyzet bonyolult, de a Könyvklub igazi megoldást kínál! Döntsön kényelmesen! Intézze gyorsan és biztonságban!

Boldog karácsonyi ünnepeket – áldást, békességet kíván Önnek a Családi Könyvklub!

Győry Attila …az Ön személyes könyvkereskedője!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »