10 mondat, amit a macskádnak mondhatsz, a párodnak nem

10 mondat, amit a macskádnak mondhatsz, a párodnak nem

A fenti címmel adta közre “szórakoztató” cikkét, férfifroclizó pamfletjét az nlc.hu. Talán a női lapok, a női újságírás színvonaltalanságának egyik újabb mélypontját akarták felvillantani. Ilyen mondatokat sikerült összegyűjteniük:

Mint tudjuk, a humoron nem érdemes megsértődni, tehát lássuk meg az írás igazán vicces oldalát. A tipikus “macskás nő” humora csillan itt meg. Ő az az egyre gyakrabban látható nőtípus, aki totálisan “inkompatibilis” a férfiakkal, aki egész életében csak kudarcot kudarcra halmozott a  kapcsolataiban a férfiakkal, amíg aztán megtalálta az önmagához illő és méltó társat: a macskát. Mindezt jól szemlélteti az is, hogy kapcsolódó ajánlatként további ilyen  cikket is olvashat a nagyérdemű: “Macskáival kötött házasságot a kiábrándult nő”. – No igen, a macskának bármit mondhatsz, a macska felett még hatalmad is van.

Hírdetés

Ha valaki mégis azt mondaná, hogy ennek a fele sem tréfa és ez inkább felháborító, akkor az ő kedvéért tehetünk egy ellenpróbát is. Nézzük meg, milyen benyomást keltene, ha egy mainsteam férfialapban, például a Férfihang.hu hasábjain, a “jó példán felbuzdulva” olyan mondatokat kezdenénk gyűjteni, amelyeket a kutyádnak mondhatsz, de a nődnek nem. Rögtön ajánlok is két ilyen mondatot, “akinek kedve van, folytathatja a sort”:


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »