10 igen népszerű ballibbant hazugság cáfolata

10 igen népszerű ballibbant hazugság cáfolata

Helyreigazítjuk az egyik legnagyobb Fake-news portált (is).

Ordenáré hazugságcunamival indított 24-én a 24.hu, amely az egyik legnagyobb liberális hazugsággyár, de ezzel csak ismét nekiment az ajtónak és visszapattant, mint a fényeshajú Ágnes. Előre elnézést kérek, hogy hosszú lesz a helyreigazítás, de a dörgedelmes ballib propagandaanyag még ennél is hosszabb.
Szorítkozzunk csak a tényekre, a hazugságokra és a valóságra:
1. hazugság
24.hu – „kíméletlenül lenyúljuk az uniós pénzeket”
Tény: Magyarország kizárólag olyan pénzeket kap, amelyek a csatlakozási és egyéb szerződések alapján jár neki. Nem többet, nem kevesebbet.
2.
24.hu – „mondvacsinált indokokkal elzavarjuk az ország legjobb egyetemét”
Tény: Dupla hazugság. A „mondvacsinált indok” az a magyar törvények betartása, vagyis nem mondvacsinált,  az a bizonyos „egyetem” Magyarországon maradt.
3.
24.hu – „elvesszük az MTA kutatóközpontjait”
Tény: Közismert szólam, de nem igaz.
4.
24.hu – „felvásároljuk a sajtó nagy részét”
Tény: A magyar sajtó nagyobb része balliberális kézben van (még, sajnos). Ezt az egyik legnagyobb sajtóorgánumnak, a 24.hu-nak tudnia kell.
5.
24.hu – „semmilyen konstruktív munkában nem veszünk részt a menekültválság megoldásában”
Tény: Ennek cáfolata – az, hogy a kerítés eredményes volt – már balliberális oldalról is megérkezett, ráadásul, bennünket csak egyetlen „megoldás” nem érdekel. Az pedig a migráció segítése. Minden más opciót konstruktívan kezelünk, pl. a V4-ekkel is.
6.
24.hu – „habzó szájjal szidjuk Brüsszelt”
Tény: A habzó szájjal szidás és a kritika között a különbség az, hogy utóbbi csak a tényekre szorítkozik. Márpedig tényeken kívül a Fidesz-KDNP semmi mást nem kommunikál. Hibára hívja fel a figyelmet és megoldást kínál.
7.
24.hu – „nem árulhatjuk el a saját pártunk vezetőit”
Tény: A Fidesz, bár tagja egy pártszövetségnek, az nem a „saját pártja”. Az árulás pedig nem az a kategória, ami kritikára, hanem éppen kritikátlanságra épül. A helyzet pontosan fordított, mivel a Fidesz által is támogatott EPP árulta el több kérdésben is a Fideszt. Egyik legismertebb a balliberális miatyánkot felsoroló, hazugságok tömkelegét tartalmazó Sargentini-jelentés.
8.
24.hu – „EU-s ingyenpénz egyik komoly haszonélvezője”
Tény: EU-s „ingyenpénz” nincs, mivel Magyarország a szerződés szerint rá vonatkozókat teljesíti, így bármilyen EU felől érkező pénz csak ennek ellentételezése.
9.
24.hu – „német adófizetők pénzéből épített befektetéseket”
Tény: Ugyanaz, mint az előző kérdés, de hozzátehetjük, hogy a német vezetők szerint is az EU-s pénzek komoly hányada kerül vissza éppen Németországba.
10.
24.hu – „A magyar kormány egyszerre támadja az Európai Uniót,…”
Tény: A magyar kiormány az Európai Unió elkötelezett híve, csak más elképzelései vannak annak működéséről, vagyis nem az EU-t, hanem annak jelenlegi működési mechanizmusait bírálja.

Nevezzük néven, Kerner Zsolt, a 24.hu munkatársa – természetesen a 24.hu céljait kiszolgálva – az első 3 bekezdésben ennyi hazugságot hordott össze, erre az ingoványra építi írását. A cikk még 19(!) bekezdést tartalmaz, amitől megkímélem az olvasókat…
Szinte kizárt, hogy ilyen mennyiségű teljesen nyilvánvaló hazugságot ép ésszel el lehet követni. Egy magyarázatot tudok csak találni erre a hazugságfolyamra, azt pedig elvakító gyűlöletnek hívják. Akkor hazudik valaki ilyen gátlástalanul, amikor már nincs mit veszíteni, amikor már úgyis minden elveszett.
És valóban, a hitelét vesztett ballib orgánumoknak, ahogy az általuk favorizált ballibbant politikusoknak is már minden mindegy, úgy érzik, ennél lejjebb már úgysem csúszhatnak.
Tegyünk ide egy adatot is. A „független” 24.hu, az index.hu és a szintén zenész hvg.hu együttesen NAPONTA 86,45 millió(!) látogatást könyvelnek el az online térben!
Ízlelgessék ezt a számot és gondolkodjanak el azon, miként lehet, hogy mégis az általuk sok-sok éve szakmányban mocskolt konzervatív oldal harmadszor veri vissza Döbrögin a jussát?
Ez pedig csak egyet jelenthet:
Orbán Viktornak és a Fidesz-KDNP-nek attól a pillanattól lehet félnivalója, amikor ez a három elnyomott, kisebbségben lévő (sic!) orgánum – meg a többi kisebb szintén zenész – jót kezd írni róla, támogatni kezdi.
Addig meg, hajrá Orbán Viktor!

Hírdetés

Üdvözlet,
 KJ
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »