Rájött a feminista szuperceleb, hogy eddig hülyeségeket beszélt

Rájött a feminista szuperceleb, hogy eddig hülyeségeket beszélt

Laci Green, a YouTube önjelölt „szexedukátora” évek óta hirdette videóiban a feminizmus legvulgárisabb toposzait, köztük a „genderek” szabad megválasztásának jogát és azt, hogy több tucat, akár több száz nem is létezhet, mindez csak döntés kérdése. Számos televízióműsorba meghívták, kitömték mindenféle díjakkal, egyetemeken tartott előadásokat, és általában a genderisták egyik első számú ikonjának számított. Eddig…

Legutóbbi videójában a 27 éves Green ugyanis beismerte, hogy tévedett, két nem van, és bocsánatot kért, amiért korábban anti-feminista youtubereket támadott videóiban. Önvizsgálata eredményeként belátta, hogy hiba másokat „fehér szupremácistának” vagy „nőgyűlölőnek” nevezni csak azért, mert nem értenek egyet a feminizmussal. A feminista-liberális csőcselék persze azonnal őrjöngeni kezdett, és elkezdte a szokásos bélyegeket dobálni rá, ám Laci a Twitteren visszautasította ezeket, és egyben elhatárolódott az erőszakos feministák mozgalmától. Egyik tweetjében így fogalmazott:

Hírdetés

„Ez az élmény nem várt módon segített kigyógyulni, hogy ez a sok mérgező szar eltűnjön az életemből. Olyan, mintha megint megszabadultam volna a mormon vallástól. Sziasztoook!”

Green ugyanis egy bigottan vallásos mormon családban nőtt fel, és élete meghatározó élményeként jellemezte, amikor felhagyott e vallás gyakorlásával.

A nagy változás oka a rossz nyelvek szerint abban keresendő, hogy Green bepasizott, amit alátámasztanak a Redditen és máshol megjelent fényképek. Hát igen, a női hisztériának ősidők óta ismert a gyógymódja… A magunk részéről sok boldogságot kívánunk Lacinek, és innen üzenjük, hogy több butító szektának lehetőleg ne üljön fel hátralevő élete során.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »