Paul Craig Roberts az összeesküvés-elméletekről

Paul Craig Roberts az összeesküvés-elméletekről

http://www.paulcraigroberts.org/2017/08/25/conspiracy-theory/

Az Egyesült Államokban az „összeeküvés-elmélet” az a név, amelyet olyan magyarázatok kapnak, amelyek eltérnek az uralkodó oligarchiát szolgáló elméletektől.

Azok a magyarázatok, amelyeket az uralkodó osztály kényszerít ránk, önmagukban is összeesküvés-elméletek. Ezen túlmenően olyan összeesküvési elméletek, amelyeknek célja, hogy elrejtsék azon valódi összeesküvést, amelyet uralkodóink működtetnek.

A CIA az „összeesküvés elmélet” fogalmát akkor dobta be a köztudatba, amikor diszkreditálni akarta a Warren Bizottságban kételkedőket. Ez a bizottság készített jelentést John F. Kennedy elnök meggyilkolásáról. Minden olyan magyarázatot, amely ellene mondott a hivatalosnak, összeesküvés-elméletnek nevezték.

Az összeesküvés-elméletek az amerikai külpolitika gerince. George W. Bush összeesküdött Irak és Szaddam Husszein ellen. Tömegpusztító fegyverekre vonatkozó álbizonyítékot hoztak létre.

Obama és Hillary összeesküdött Khaddafi ellen azért, hogy elpusztítsa Libát és meggyilkolja Khaddafit. Szíriát és iránt ugyanígy akarták kezelni, ameddig Oroszország közbe nem lépett.

Hírdetés

Most Washington összeesküvést sző Oroszország, Kína és Venezuela ellen. A nem létező iráni „fenyegetést említve Washington rakétákat helyezett el az orosz határ mellé és az „észak-koreai fenyegetést” arra használta, hogy Kína  határánál állítson fel rakétákat.

Az USA-nak minden egy fenyegetés: Venezuela, Jemen, Szíria, Irán, Irak, Afganisztán, Pakisztán, Líbia, Oroszország, Kína, Észak-Korea. Csak Washington nem az soha.

A fősodratú média azonnal ráugrok minden olyan magyarázatra, ami eltérő az uralkodók érdekeitől és azt összeesküvés-elméletnek nevezi.

Mint az történik a Trump-Oroszország „összeesküvéssel.” Ez megy Amerikában, ahol az agymosott emberek ragaszkodnak hamis életükhöz a mátrixban.

Az egész nyugati világban a kormányok saját népük ellen folytatnak összeesküvést.

Az egész nyugati világban a kormányok saját népük ellen folytatnak összeesküvést.

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »