"Már meleg szavazókat is vár a Jobbik"? – Dúró: "persze, felőlem akár Terry Black vagy Orbán Viktor is szavazhat a Jobbikra, attól még megvan a véleményem róluk"

"Már meleg szavazókat is vár a Jobbik"? – Dúró: "persze, felőlem akár Terry Black vagy Orbán Viktor is szavazhat a Jobbikra, attól még megvan a véleményem róluk"

A párt volt frakcióvezető-helyettese Facebook-bejegyzésben tette helyre a legújabb buzi témájú fideszes sajtóhazugságot.

Az MTI tegnapi "híre":

Dúró Dóra: a Jobbik örülne a meleg szavazatoknak is

Ha valaki homoszexuális, de úgy érzi, hogy a Jobbik képviseli az ő érdekeit, akkor örülnek neki, ha rájuk szavaz – mondta Dúró Dóra szerdai sajtótájékoztatóján.

A jobbikos Dúró Dóra szerint pártja örül a melegektől kapott szavazatoknak is. Az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezető-helyettesét szerdán egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdezték mások mellett Vona Gábor pártelnök október 23-án elhangzott szavairól, miszerint nem érdekeli, hogy ki a konzervatív és ki a liberális, már nem azt nézi, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt.

Dúró Dóra közölte: a Jobbik elnöke nem pártokkal való politikai együttműködésről, hanem a szavazókról beszélt. Mint mondta, minden magyar állampolgárt szeretnének képviselni és azokat várják, akik azonosulni tudnak értékrendjükkel. Arra a kérdésre, hogy ez a melegekre is vonatkozik-e, azt felelte: ha valakinek ilyen a szexuális irányultsága, de úgy érzi, hogy a Jobbik képviseli az ő érdekeit, akkor örülnek neki, ha rájuk szavaz.

Hírdetés

Az amúgy három gyermeket nevelő képviselő Fb-bejegyzésben vall mélységes mély buzibarátságáról, méghozzá a következő alaptételekben:

  • nem támogatom a homoszexuálisok házasságkötését
  • a már sajnos törvénybe foglalt, bejegyzett élettársi viszonyuk regisztrálását sem
  • gyerekek örökbefogadását is ellenzem esetükben
  • betiltanám a provokatív, tömeges garázdaságot megvalósító Pride-ot
  • sőt az efféle homoszexuális propagandát kitiltanám a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikból is, ahol évről évre helyet kapnak szintén a Fidesz jóvoltából
  • a magyarság felemelkedésének biztosítását abban látom, ha férfiak és nők szabad elhatározásán alapuló házasságokba születnek gyermekek
  • a magyarság legnagyobb problémája jelenleg a katasztrofális demográfiai helyzet, ezért sem szabad semmi olyat népszerűsíteni, ami ezt súlyosbítja.
  • https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdurodora%2Fposts%2F1577562488946278&width=480&show_text=true&height=603&appId

    (Kuruc.info)


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »