Így irányítja kommentelő-hadseregét a Fidesz

Így irányítja kommentelő-hadseregét a Fidesz

Roppant érdekes dokumentum kering szombat óta az interneten. Az anyag egy részletes utasítás, hogyan támogassák a szimpatizáns kommentelők Simonka György országgyűlési képviselőt a kommentjeikkel. 

A részletes utasításokkal, ajánlásokkal teletűzdelt dokumentum számos panelt fogalmaz meg Simonka György védelmében. Bár 100 százalékig nem lehetünk biztosak az anyag hitelességében, az abban foglaltak sokunk számára ismerős lehet. Hogy ne menjünk messzire, a letelepedési kötvények kapcsán nap mint nap találkozunk az egy sablonra felfűzött kommentekkel, az átlátszóan egyszerű, tucatszámra kialakított álprofilokkal.

A dokumentum hitelességét erősíti, hogy a benne foglaltaknak megfelelően hasonló kifejezésekkel, fordulatokkal kezdték el megvédeni Simonkát:

Hírdetés

Mint ismert, az ügyészség költségvetési csalás ügyében nyomoz – Simonka ellenében. Ez úgy derült ki, hogy az Együtt Békés megyei politikusának feljelentését azzal utasította el a hatóság, hogy már folyamatban van egy nyomozás. 

Bod Péter – aki maga is megosztotta az ominózus utasításlistát – az Indexnek azt mondta, hogy neki is egy ismerőse küldte tovább neki, aki zárt Facebook-csoportban látta azt.

Hoppá! Nyomoz az ügyészség a fideszes honatya után

Költségvetési csalás miatt nyomoz Simonka György fideszes képviselő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség, tudta meg az RTL Klub. Érdekesség, hogy a nyomozás már egy ideje tarthat, mert nyáron már több alkalommal visszautasították az Együtt feljelentését. Most kiderült az oka, Simonka már célkeresztbe került.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »