Gyurcsány újabb harcosa morzsolódott le

Technikai okokra hivatkozik a képviselő.

A Facebook-on jelentette be a Demokratikus Koalícióból való kilépést a párt I. kerületi önkormányzati képviselője, Veres Dávid. A képviselő „technikai okokra” hivatkozik. Ezt az indoklást, még saját facebookos ismerősei is hihetetlennek tartják.

A pestibulvar.hu értesülései szerint a háttérben a párton belül húzódó generációs – hatalmi ellentét feszül. Amelyben látszólag éppen nem a fiatalok állnak nyerésre.

Az indoklás ugyanis kísértetiesen hasonlít a párt ifjúsági szervezetének korábbi elnöke nyilatkozatához – Szarvas Koppány Bendegúz három hete mondott búcsút a Gyurcsány-pártnak, szintén „technikai jellegű” okok miatt.

Hírdetés

De a folyamat nem most kezdődött, lehet, hogy azért pörögtek fel az események mert a hajó elkezdett gyorsabban süllyedni.

Emlékezetes, hogy tavaly szeptemberben – nagy port felverve maga körül – a DK-alapító, elnökségi tag Kerék-Bárczy Szabolcs távozott a pártból.

Veres azt írta, hogy független képviselőként folytatja a munkát az I. kerületi önkormányzatban.

Mi pedig nem csodálkoznánk, ha a Momentum Mozgalomnak pár héten, hónapon belül lenne már önkormányzati képviselője (mondjuk az I. kerületben).


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »