Fidesz: Gyurcsány meghülyült

A Fidesz kétmondatos kommünikében ment neki a DK elnökének.

„Gyurcsány Ferenc egyszerűen meghülyült” – reagált meglepő egyszerűséggel a Fidesz-frakció a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének hétfői kijelentésére. Gyurcsány ugyanis azt állítja, közvetítőkön keresztül betekinthetett azokba az iratokba, amelyekkel az oroszok Orbán Viktort zsarolják. Gyurcsány feltételezése szerint a miniszterelnök is tud ezen dokumentumok létezéséről. A DK elnöke elmondása szerint mindent megtesz, hogy a szóban forgó dokumentumok Orbán kezébe kerüljenek, és amint ez megtörténik, azokat a nyilvánosság elé tárja.

Hírdetés

A politikus kijelentései miatt a Fidesz úgy véli, Gyurcsány Ferencnek elment az esze: „Mindig is tudtuk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj” – tették hozzá a közleményben.

Belföld MTI Gyurcsány: Orbán pereljen be, vagy tisztázza magát Három napot adott a kormányfőnek Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktornak perelnie kell, vagy tisztáznia magát.

Gyurcsány hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: elvárja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Amennyiben a miniszterelnök nem indít jogi eljárást, Gyurcsány igazoltnak tekinti a vádakat.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »