Brutális támadások Svédországban

Svédországban a migránshelyzet olyan mélyen eszkalálódott, hogy a malmői rendőrfőnök implicite elismerte, hogy a rendőrség képtelen uralni a helyzetet.

A zavargások leverése érdekében immár a lakosság segítségére is szükség van. A háromszázezer főt számláló svéd városban sajnos kezd megszokottá válni az erőszak: az elmúlt évben 11 embert öltek meg lőfegyverrel.

A gyilkosságok már a bevándorláshullám kezdete előtt is gyakoriak voltak: az iszlamista migránsok előtt helyi motorosbandák tartották rettegésben a civil lakosságot, ők azonban legalább nem kézigránátokkal felszerelkezve törtek a helyiek életére.

Hírdetés

Az életellenes bűncselekmények mellett más devianciák jelenléte is fokozódott a térségben: egyre nagyobb teret hódít a prostitúció és a drogkereskedelem.

Az elsősorban Irakból és Szíriából érkező bevándorlók soha nem voltak partnerek az integrációs kísérletekben, erre reagálva Donald Trump amerikai elnök meg is jegyezte, hogy Svédországnak soha nem látott problémákkal kell szembenéznie, mióta liberális bevándorláspolitikát folytat.

Az eredeti cikket ITT olvashatja el.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »