Na, jó most már tényleg elmehetnek a németek a fenébe!

Most érkezett el az a pont, amikortól már tényleg magasról tenni kell minden hangra, amely Berlinből érkezik, és meg akarja nekünk mondani, mit és hogyan kellene csinálnunk a migránsokkal. 

 
 
Merkel kancellár ma délután alaposan lehordta Orbánt, figyelmeztetve arra, hogy „a menekültekre vonatkozó genfi konvenció nemcsak Németországban érvényes, hanem az Európai Unió valamennyi tagállamában”. A német sajtó napok óta hüledezik, mennyire embertelen állatok ezek a magyarok, amiért nem engedik tovább szegény menekülteket Németországba.
 
Erre ma este  Martin Schulz, az Európai Parlament német elnöke miért cseszi le Orbánt? Mert 

szerinte átengedi Németországba a menekülteket. 

Hírdetés

Orbán Viktorral folytatott megbeszéléséről Martin Schulz a ZDF televíziónak nyilatkozva elmondta: a magyar miniszterelnök kifejtette, hogy az európai vezetők nem tudják kezelni a menekültkérdést. 
 
„Azt válaszoltam: igen, te jó példa vagy erre” – idézte fel a találkozót az EP német szociáldemokrata elnöke.
 
„Ha közösségi szellemet akarunk Európában, nem fogadhatjuk el a nemzeti önzés elsőbbségét. De pontosan ez történik. Az történik, hogy 

beállít Brüsszelbe és azt mondja, hogy a menekültek ugyan Budapestre jönnek, de valójában Németországba akarnak menni, úgyhogy hagyom őket továbbutazni. Ez vétség valamennyi uniós szabály ellen” 

Miközben Magyarország

az égvilágon senkit sem enged át Németországba, 

és éppen ezért kapjuk meg többek közt a németektől is, hogy fasiszta szemétládák vagyunk.
 
Komolyan, erre már nagyon nehéz bármit is mondani. Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Berlinben és Brüsszelben nem egyszerűen cinikus rohadékok, vagy alkalmatlan idióták ülnek – hanem skizofrén elmebetegek…
 
 
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »