Műsorajánló a német televízióban

Németországban a migránssimogató propaganda már arról szól egyes médiumoknak, hogy ki tud nagyobbat licitálni és olyan történeteket faragni, aminek alapja nem sok van, viszont a beáramlott idegen hordák így könnyebben el vannak fogadva, erőszakos cselekményeik felett könnyebben hunynak az emberek szemet.

Lassan megszűnik már a háborgás is, mivel rádióból, tévéből, újságokból és interneten fellelhető oldalakon szinte kizárólag csak ez a csúcsrajáratott propaganda található. Aki fel merné emelni a szavát, vagy fel is meri emelni egy német oldalon egy bejegyzés alatt, annál rövid időn belül kopog a hatóság. Munkahelyről kirúgások, ezer-ezerötszáz eurós bírságok – egy-egy kommentért.

És van a nagy többség, aki meghajolva a propaganda előtt, aki megnézi a televízióban ezt a fantasztikusra sikerült, hamisítatlan, migránssimogató műsort. Mindezt vasárnap este, főműsoridőben. A film aminek a címe is le lenne tiltva, egy magára valamit id adó országban…

Hírdetés

A közkedvelt német sorozat a soros a migránssimigató propagandában. Íme a TV-újság ajánlója!

Tetthely: Gonosz föld

Arash Nadart, a néhány hónapja Németországba érkezett iráni migránst megölik. Grosz és Falke számára néhány jel arra utal, hogy politikai indíttatású gyilkosság történt. Lehetséges, hogy a halott egy jobboldali, erőszakos cselekménynek esett áldozatul.

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »