MINT CSEPPBEN A TENGER…

…Úgy van benne ebben a Solyódi Csaba nevű MSZP-s disznóarcban minden, ami miatt ezeket nem hogy nem kell, de egyenesen tilos elviselni és tolerálni.

Olvassák csak a 888 beszámolóját! 

„Drogos migránsoknak nevezi a magyar melósokat egy MSZP-s képviselő 

Somlyódy Csaba kőbányai szocialista képviselő a honlapján fakadt ki, mert Kőbánya fideszes vezetése támogatja a kormányzat tervét, amely a fővárosban tapasztalható munkaerőhiányt új, korszerűbb munkásszállók építésével kezelné.

Az egyébként elviekben a munkásokat és a dolgozókat képviselő MSZP képviselője által jegyzett írás „Migránsbázisok” lesznek Kőbányán?” címmel jelent meg a honlapján. Azt írja, “a magyarországi migráns jó migráns, őket szívesen látja Kőbánya vezetése is. De abba nem gondolnak bele, hogy előkészítetlen bejövetelük várhatóan komoly, főként negatív következményekkel járhat. Például erősödhet a drogprobléma. Amit viszont egyelőre kezelni sem képesek.”

A Híradó megjegyzi: a munkásszállókon, a családjuktól távol élő belföldi magyar munkásokat lemigránsozni, és a drogproblémát a munkásokkal összekapcsolni kifejezetten sértő azoknak, akik minden reggel felkelnek és elmennek dolgozni, adott esetben egy építkezésre.

Ráadásul köztudott, döntően azok használnak új típusú, herbálnak, biónak, kristálynak, zenének becézett, de mindenféle elnevezésen futó kábítószereket, akik nincsenek jelen a munkaerőpiacon, azaz nem vagy csak alkalmi jelleggel dolgoznak. Ezért a munkások és a drogprobléma ilyen megközelítésű összekapcsolása fölöttébb visszatetsző, különösen egy baloldali képviselőtől.

Somlyódy ráadásul amiatt ostorozza a kormányt, hogy az idegen kultúrából érkezőket nem, inkább a belföldi magyarokat támogatja.

„Ez más értelemben ugye a migráció, csak éppen a belföldi migráció támogatását is jelenti. Milyen érdekes? A helyi háborúk miatt vagy érdemi munkalehetőség híján a más kontinensről az élhető Európába tartó embereket ellenségnek és terroristának bélyegzi a hivatalos állami és Fidesz-propaganda, addig a szintén a szegénység és a kilátástalanság elől menekülő magyarokat pedig az említett szálláslehetőséggel csábítják Budapestre” – írja többek között a szocialista képviselő.” (888) 

Igen, tehát az MSZP-s (szocialista!) zsírdisznó szerint a munkásszállóra költöző magyar munkások nem egyebek, mint „drogos migránsok”. És a kormánynak helyettük a nem magyar migránsokat kellene támogatnia, bezzeg azokat be sem ereszti az országba.

Most komolyan: azon túl, hogy szétpofozod és lecsulázod, mit lehet még egy ilyen gazemberrel  kezdeni?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »