Korózs belátta: a Szarvas becenevű blogger nem azonos a Jobbik szarvasi szervezetével, és a horogkereszt sem igazi

Korózs belátta: a Szarvas becenevű blogger nem azonos a Jobbik szarvasi szervezetével, és a horogkereszt sem igazi

Az MSZP-s politikus egy photoshoppolt képpel próbálta bizonyítani, hogy a Jobbik mennyire náci párt. Aztán amikor tapasztalta, hogy az egész internet rajta röhög, inkább bocsánatot kért.

Korábban írtuk: A hét dilemmája: vajon a Vonát horogkeresztes photoshoppal "leleplező" MSZP-s képviselő idiótább, vagy az azt simán bevevő ATV-s műsorvezető?

Rónai Egon, az ATV műsorvesztője így kommentálta az esetet a Facebookon – ő nem látta szükségét a bocsánatkérésnek:

Azért azt, hogy a politikában évtizedek óta jelen levő parlamenti képviselő behozzon egy kamu plakátról egy kinyomtatott kópiát a tévéstúdióba, és azt felmutassa, mint bizonyítékot arra, hogy valójában milyen elvetemült Jobbik, én sem hittem volna. Így jártam kedden Korózs Lajossal. Ezt sikerült tisztázni szerda este Mirkóczki Ádámmal, a Jobbik szóvivőjével, ami fontos, mert az igazság mindenkinek jár, a megtévesztés mindenkitől hiba (bűn?).

Hírdetés

Korózs ezt írta a Facebookon:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flajos.korozs%2Fposts%2F1505926602779520&width=480&show_text=true&height=195&appId

Rónai Egon egy újabb bejegyzésében már meg is dicsőült az elvtárs:

Mindenki tévedhet, és csak kevesen vonják le a következtetést utána. A szocialista politikus most megtette, hibázott és vállalja. Ennyi!

(Kuruc.info – ATV nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »