Jobbik: megtagadott segítség a cigányok szétvágott arcú áldozatától

A falusiak fizetik a magyar férfi ügyvédjét és igazságügyi szakértőt, a párt a kérés és ígéret ellenére semmit sem tett. Plasztikai műtéttel sem lehet teljesen rendbehozni Viktor arcát. Az egyik cigányállat Kisnémediben bújkál, amit a rendőrségen kívül mindenki tud.

Előzmény: Csörögi rémtett: újabb két kaszaboló cigányállat pofája és facebookja

A kép csak illusztráció, Szabó Viktor ennél is sokkal rosszabbul járt!

Megtagadta a segítséget a vezető jobbikos senkiházi

Az elkenő ugyanaz a Fehér Zsolt váci jobbik elnök, Pest megyei alelnök, Jobbik Fő utcai irodavezető és alkoholista, aki megtagadta a segítséget még a csörögi jobbikos exelnök felségétől is, akire és gyermekükre cigányok támadtak tavaly. Ezt a patkányságot a cég és áfacsaló Volnerrel közösen követte el, aki egy lakossági fórumon ígért segítséget a hölgynek. Miután ez elmaradt, az exelnök kilépett a cigánycionista mentalitású pártból.

Előzmény:

Cigánybűnözőknek dobja oda saját embereit is a Jobbik

Hírdetés

Kisfiút erőszakoltak a rejtett erőforrások

Fehér ugyancsak elsunnyogta azt a horrorisztikus ügyet, amikor egy kisfiúval fajtalankodtak Vácon az embernek nem nevezhető kisebbségi állatok a Földváry Károly általános iskolában, és ugyancsak tétlen maradt a penci zsidó ingatlan panama ügyében.

Fehér: álláshalmozó pártfunkcionárius, ha baj van, a magyarok rá nem számíthatnak

A magyarhajnal.com csörögi forrásai megerősítették: még a hétvégén kértek segítséget a csörögi cigányállatok által felismerhetelenségig összevagdalt Sz. Viktor számára a Jobbiktól a helyiek. A pesti vezetés Fehér Zsoltra osztotta az ügyet, aki szokásához híven semmit sem tett.

Csörögön és Vácott a rendőrség a cigányok zsebében van

Keddre Viktor falubelijei megunták a várakozást és kerítettek ügyvédet, sőt egy igazságügyi orvosszakértőt is! A szakértő azonnal feljelentette a váci rendőrséget a katonai ügyészségen, hiszen Pintér helyi kutyái szabadon engedték az üvegekkel vagdalkozó mocsadékokat. Azt nem tudni, hogy azért-e, mert kiengedték a cigányokat, vagy azért mert mikor a sértett bement hétfőn bement a rendőrségre, hogy ő is megtegye a feljelentését, az ügyeletes elhajtotta mint a legyet. Az ügyvédet és a szakértőt a “tömeg” fizeti, a Jobbik nem tesz semmit, nem ad segítséget.

Ez az elzsidósodott banda beszél évek óta arról, hogy rendet csinálnak, miközben csak ebben a Pest megyei térségben egy év alatt másodszor hagynak cserben magyarokat a cigánybűnözőkkel szemben.

Oláh Sándor, az elkövető cigányállatok legkegyetlenebbike jelenleg Kisnémediben bújkál a rokonainál.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »