HÍREK 26.

HÍREK 26.

„Gyújtogatás miatt égett Londonban Nyugat-Európa legnagyobb mecsetje

Nyugat-Európa legnagyobb mecsetének, a londoni Baitul Futuh mecsetnek a felgyújtásával egy 14 és egy 16 éves fiút vádol a Scotland Yard. A tűzesetben csak a mecset gazdasági épületeinek egy része semmisült meg, a pusztítás azonban így is jelentős.

Egy 14 és egy 16 éves fiút vett őrizetbe a Scotland Yard, akiknek a gyanú szerint közük volt Nyugat-Európa legnagyobb mecsetjének, a londoni Baitul Futuh mecsetnek a felgyújtásához – írja a The Guardianre hivatkozva az Origo. A két tinédzsert gyújtogatással gyanúsítják.

A lángok szombat délután csaptak fel a mecsetben, a tüzet több órán keresztül hetven tűzoltó igyekezett megfékezni. A tűzoltóság szóvivője elmondta: bár a tűz a gazdasági épületeket érintette, és nem az imatermet, a pusztítás így is óriási. A londoni mecset gazdasági épületének a földszintjének a fele és az első emeletének a nagy része is leégett. A helyszínről egy embert füstmérgezés gyanújával vittek kórházba.

A Nyugat-Európa legnagyobb mecseteként számon tartott Baitul Futuh mecsetet 2003-ban adták át, 21 ezer négyzetméteren összesen 10 ezer hívőt tud egyszerre fogadni.” (Mandiner)

Nagyon félelmetes lehetőség, hogy az európai politikai vezetők nagy része által támogatott vagy csöndben eltűrt, özönvíz-szerű migráció egyre dühödtebb reakciókat fog kiváltani a (teljes joggal) felháborodott európai emberek tömegeiből.

Jó lenne, ha az európai politikai vezetők észhez térnének, ameddig nem késő.

Hírdetés

Európának elege van.

Az európai őslakos, fehér rassz veszélyben érzi magát. A keresztény vallási közösség szintúgy. Ráadásul még legfőbb vallási vezetője, a római pápa sem nyújt neki sem vigaszt, sem kiutat, sem vigaszt.

A pápa is beállt az elviselhetetlen politikusok sorába a bevándorlás kérdésében.

Ez van.

És a rettegő ember reakciói kiszámíthatatlanok.

Úgyhogy ideje észrevenni az európaiak lelkét, akaratát, ideje meghallani a hangunkat.

Különben nagy baj lesz. 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »