HÍREK 22.

HÍREK 22.

„Több menekültellenes incidens történt az utóbbi napokban Németországban, szombat este rendőröket is megdobáltak kövekkel egy lipcsei tüntetésen. (…)

Nem csak a szélsőjobb megy utcára

Vasárnapi német sajtójelentések szerint figyelemre méltó fejlemény, hogy több menekültellenes tüntetésen nemcsak a szélsőjobboldali szubkultúrához tartozó emberek jelentek meg, hanem helyi lakosok és bizonyos, a szervezett bűnözéssel összefüggésbe hozott motoros klubok tagjai.

A szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) vezetője a napokban arra figyelmeztetett, hogy a menekültválság miatt növekedhet a szélsőjobboldali zavargások, és a szélsőjobboldali és szélsőbaloldali csoportok közötti összecsapások veszélye is.

A hivatal szerint a válságban egymásra találhatnak az erőszakra hajlamos szélsőjobboldaliak, a futballhuligánok és a menekültek tömeges beáramlása miatt feldühödött polgárok. Így kialakulhat egy „kevert szubkultúra, ami jelentékeny eszkalációs potenciállal bír” – mondta Hans-Georg Maassen, a belső elhárításért felelős nemzetbiztonsági szolgálat elnöke, aki szerint a megerősödő szélsőjobb és az ellenük tüntető szélsőbaloldali csoportok „kölcsönhatása” még inkább fokozza a veszélyt. (MTI, 444.hu)”

Ez így rendben is van, de felhívom a figyelmet a lényegre:

1.: A tüntetéseken nem csak a szélsőjobboldali szubkultúrához tartozó emberek jelennek meg

2.: A menekültek tömeges beáramlása miatt „feldühödött polgárok” türelme is fogytán, s kiszámíthatatlan, mire lesznek még képesek

Hírdetés

Így van minden teljesen rendben.

Európát ugyanis senki sem fogja megvédeni saját polgárain kívül. S az európai polgárok első feladata, hogy rádöbbenjenek végre: nem az a demokrácia, hogy egy erőszakos és gátlástalan kisebbség –szövetségben a vele kollaboráló, gyáva és aljas kormánnyal és az erőszakos és szintén gátlástalan médiával- ráerőlteti akaratát a normális többségre.

Nem. Ez nem demokrácia. Sőt…

Ha ezt sikerül végre felismerni, a többi már viszonylag egyszerűen megy. Utána választások útján el kell takarítani a kollaboráns, gyáva és alja kormányokat, negligálni kell az erőszakos, gátlástalan és hazug médiát, és összefogva el kell kezdeni kitakarítani Európát.

És jó hangosan ki kell mondani:

Nem akarunk több migránst!

Nem akarunk több muszlim kultúrát!

Nem akarunk befogadó állomásokat és táborokat!

Ez a mi földrészünk, és olyannak akarjuk megőrizni, ahogy örököltük. Akinek pedig ez nem tetszik, az nyugodtan elmehet innen. Anyja keservébe is, meg a Közel- és Távol-keletre is. Vagy akár Fekete-Afrikába.

„Csak innen el, csak innen el”. Ezt tartsák szem előtt, tisztelt hölgyeim és uraim! 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »