HÍREK 121.

HÍREK 121.

„Merkelnek mennie kell – Németország a szakadék szélén

Angela Merkelnek távoznia kell, hogy az országának és az általa uralt kontinensnek ne kelljen túl nagy árat fizetnie az idealista butasága miatt.

„Ha azt hiszed, hogy egy korosodó, szekularizált, nagyrészt homogén társadalom képes békésen beolvasztani egy ilyen mértékű és kulturálisan ennyire eltérő migrációs tömeget, akkor fényes jövő vár rád a jelenlegi német kormány szóvivőjeként.

És egyúttal ostoba is vagy. Egy ilyen átalakulás a bennszülöttek és az új érkezők közötti polarizáció ígéretével jár. Nem csak a terrorizmus terjedésével, de a harmincas évekbeli politikai erőszak újjászületésével is fenyeget. Az az elképzelt Franciaország, amit Michel Houellebecq írt le Behódolás című regényében és amiben bennszülöttek és iszlamisták csapnak össze az utcákon, elég nagy eséllyel megvalósulhat a jövő Németországában.

Hírdetés

Ennek persze nem kell megtörténnie. De mindent meg kell tenni azért, hogy elkerüljék. Vagyis le kell zárni Németország határait az új érkezők előtt. El kell kezdeni egészséges fizikumú fiatalemberek szabályozott deportálását. Fel kell adni azt az illúziót, hogy Németország múltbeli bűneit csak a meggondolatlan, vakmerő humanitarianizmus tudja feloldozni.

Ez azt jelenti, hogy Angela Merkelnek távoznia kell, hogy az országának és az általa uralt kontinensnek ne kelljen túl nagy árat fizetnie az idealista butasága miatt.” (New York Times Ross Douthat: Germany on the Brink, Mandiner)

Nos, ez eddig teljesen rendben is van. Ezt mondjuk lassan egy éve. De el ne menjünk szó nélkül a tény mellett, hogy mindez a New York Times-ban látott napvilágot! Emberek! Az Egyesült Államok legpatinásabb liberális lapja a fasiszták fogságába esett!

Mi jöhet még ezek után? Mondjuk Merkel tényleg lemond, tényleg kitakarítjuk Európából a migránsokat, tényleg rendet teszünk, tényleg megőrizzük a keresztény és fehér többséget?

Istenem… Mennyire szép lenne…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »